FC Haka FC Honka FC Inter FC Lahti HIFK HJK IFK Mariehamn Ilves KuPS RoPS SJK TPS
vko.45 // 12.11.2019

SJK:lle kolme uutta sopimusta

SJK:lle kolme uutta sopimusta

Ville Tikkanen sai jatkosopimuksen. (Kuva: Juha Tamminen)

SJK on solminut pelaajasopimukset VPS:sta kotiin palaavan Aatu Kujanpään, Kakkosen maalikuninkuuden voittaneen Joonas Lepistön ja SJK:ta jo kolmen kauden ajan edustaneen Ville Tikkasen kanssa.

Kaikkien sopimus kattaa kauden 2020 ja sopimuksissa on optiot tulevaisuudesta SJK:n kanssa.

21-vuotiaat Kujanpää ja Lepistö ovat SJK:n omia kasvatteja. 20-vuotias Tikkanen on alun perin OLS:n kasvatti, mutta edustanut SJK:ta jo viimeiset kolme vuotta. Heidät on nähty myös Suomen poikamaajoukkueissa uransa aikana ja kaikilla kolmella on jo Veikkausliigaotteluita vyöllään.

- Me teemme kovasti töitä sen eteen, että pystymme luomaan tänne ympäristön, jossa nuorilla pelaajilla on mahdollisuus menestyä ja ottaa urallaan askeleita eteenpäin. Näillä kolmella pelaajalla on täysi mahdollisuus taistella paikasta meidän edustusjoukkueen avauskokoonpanoon, sanoo SJK:n urheilupuolen tekninen johtaja Richard Dorman seuran verkkosivuilla.

- Ja tämä on meille hyvä tilanne, kun edustusjoukkue pelaa Veikkausliigassa ja akatemiajoukkue Ykkösessä. Siksi SJK on erinomainen paikka pelaajille kehittyä, Dorman painottaa.

vko.12 // 24.3.2020
Lisää uutisia