FC Honka FC Inter FC Lahti HIFK HJK IFK Mariehamn Ilves KPV KuPS RoPS SJK VPS
vko.27 // 10.7.2019

​KPV:n riveissä ilman vastuuta jäänyt pelimies siirtyy Mikkeliin

​KPV:n riveissä ilman vastuuta jäänyt pelimies siirtyy Mikkeliin

Veikkausliigaseura KPV:n riveissä ilman peliaikaa tämän kauden otteluissa jäänyt Benno Hanslian siirtyy Kakkosessa pelaavan Mikkelin Palloilijoiden riveihin.

Kakkosen A-lohkon kärkipaikalla kevätkierroksen jälkeen oleva Mikkelin Palloilijat on tehnyt uuden pelaajasopimuksen, kun Benno Hanslian allekirjoitti loppukauden kestävän sopimuksen. Hanslianin siirtoasiat on saatu jo kuntoon ja hän on kokoonpanossa lauantaina lohkon kärkikamppailussa, kun MP kohtaa toisena olevan FC Viikingit.

Veikkausliigan KPV:stä Mikkeliin ja MP:n riveihin siirtyvä Benno Hanslian, 25, on urallaan pelannut 29 Veikkausliigan ottelua sekä 65 Ykkösen ottelua. Jyväskyläläistaustainen laitapelaaja on pahojen jalkavammojen takia joutunut jättämään väliin melkein kokonaan kaksi edellistä kautta, mutta nyt mies on täydessä kunnossa ja aloittanut harjoittelun MP:n kanssa.


IFK Mariehamn - KPV Wiklöf Holding Arenalla sunnuntaina 14.7. kello 18.30. Ottelua voi seurata suorana lähetyksenä Ruudussa.

Lisää uutisia