FC Honka FC Inter FC Lahti HIFK HJK IFK Mariehamn Ilves KPV KuPS RoPS SJK VPS
vko.27 // 9.7.2019

SJK:ta tarjous KPV - SJK-peliin

SJK:ta tarjous KPV - SJK-peliin

Juhliiko SJK Kokkolassa? (Kuva: Juha Tamminen)

SJK tarjoaa kausikortilla ilmaisen lipun lauantaina 20.7. Kokkolassa pelattavaan KPV - SJK otteluun. Ottelu alkaa Kokkolan Keskuskentällä klo 17.

Liput ovat noudettavissa ainoastaan SJK Shopista arkisin klo 9-16 ja tulevana lauantaina pelattavan SJK - VPS -ottelun yhteydessä. Yksi lippu / kausikortti ja lippuja on kiintiössä 500. Lippuja voi myös ostaa 10 euron hinnalla. Pelissä kaikki SJK-kannattajat sijoittuvat samaan paikkaan omaan katsomonosaansa, missä on omat palvelut.

SJK järjestää Kokkolaan myös kaikille avoimen bussireissun. Ilmoittautuminen tapahtuu maksamalla matkan hinta 10 euroa / hlö SJK Shopissa. Lähtö on OmaSp Stadionilta pelipäivänä klo 14 ja paluu samaan paikkaan noin klo 21.30 mennessä. Ilmoittautumiset pitää olla viimeistään torstaina 18.7. klo 15 mennessä. Siihen asti otetaan autoja lisää niin paljon kuin on lähtijöitä.


SJK-VPS OmaSP Stadionilla lauantaina 13.7. kello 17. Ottelua voi seurata suorana lähetyksenä Ruudussa.

Lisää uutisia