FC Haka FC Honka FC Inter FC Lahti HIFK HJK IFK Mariehamn Ilves KuPS RoPS SJK TPS
vko.05 // 9.2.2019

Vuorinen voitosta huolimatta: "Tämä ei ollut liigatason ottelu"

Vuorinen voitosta huolimatta: "Tämä ei ollut liigatason ottelu"

Peliesitys jätti Petri Vuoriselle toivomisen varaa. (Kuva: Juha Tamminen)

VPS otti lauantaina kolmannen voittonsa Suomen Cupissa ja jatkaa cupin Veikkausliigan karsintalohkossaan puhtaalla pelillä.

2–1-voitto Rovaniemen Palloseurasta varmisti myös VPS:n etenemisen cupin neljännesvälieriin. Voitosta ja varmasta jatkopaikasta huolimatta VPS:n päävalmentaja Petri Vuorinen ei ollut kovin tyytyväinen.

- Tämä ei ollut liigatason ottelu, oliko sitten junnufutista vai mitä, mutta todella huolimatonta pelaamista. Se kertoo siitä, että emme ole vielä valmiita, mietti Vuorinen.

– Tietenkään muidenkaan peli ei ole valmista, mutta haluamme olla muita edellä.

VPS johti ottelua kahdella maalilla, mutta RoPS nousi vielä peliin mukaan.

– Kahden maalin johtoasemassa toisella jaksolla pitäisi pystyä hallitsemaan peliä paremmin, koska tiedäme mitä pitää tehdä. Välillä näytti siltä, että saisimme otteen, mutta ne jaksot olivat liian lyhyitä, sanoi Vuorinen.

Pienestä pelillisestä notkahduksesta huolimatta suunta on oikea.

– Kehitys ei mene aina suoraan ylöspäin. Notkahduksia tulee, ja nyt tuli vähän isompi notkahdus. Se ei huoleta, mutta nyt pitää ottaa isompia askeleita eteenpäin, tuumi Vuorinen.

VPS:n omien kasvattien onnistumiset lämmittivät kuitenkin lauantaina päävalmentajaa.

– Meillä on pieni rinki ja minuutit ovat kaikille tärkeitä nyt talvella. Pelaajat ovat siten vähän valmiimpia kuin hypätessään suoraan kesällä liigapeleihin.

Lähde: Pohjalainen
Lisää uutisia