FC Honka FC Inter FC Lahti HIFK HJK IFK Mariehamn Ilves KPV KuPS RoPS SJK VPS
vko.05 // 8.2.2019

​Aiheuttaako ongelmapelaajan leiman saanut Mosa ongelmia SJK:ssa? "En pelkää missään nimessä"

​Aiheuttaako ongelmapelaajan leiman saanut Mosa ongelmia SJK:ssa? "En pelkää missään nimessä"

Myös Mehmet Hetemaj´lta löytyy Mosan tavoin temperamenttia. (Kuva: Juha Tamminen)

Moshtagh "Mosa" Yaghoubi pelaa kaudella 2019 SJK:n riveissä.

SJK:n leirissä uutinen Yaghoubin, 24, saapumisesta Seinäjoelle otettiin positiivisesti vastaan.

- Kaikki Suomessa tietää Mosan. Tosi hyvä pelaaja, taitava kaveri. Oli maajoukkueringissä vähän aikaa sitten ja HJK:ssa johtavia pelaajia, se kertoo hänen tasostaan. Miehen potentiaalin tietää ja toivottavasti onnistuu meillä mahdollisimman hyvin, toteaa SJK:n keskikentän voimahahmo Mehmet Hetemaj.

Toinen mielenkiintoinen hankinta SJK:lta oli päävalmentaja Alexei Eremenkon oma poika Sergei.

- Sergei pelasi jo niin nuorena liigassa ja Jarolla oli silloin vaikea vuosi. Mielenkiinnolla odotan millaisia otteita hän esittää. Treeneissä olleet molemmat hyviä. Kavereilla on ainakin taitoa ja persoonallisuutta. Voivat onnistua todella hyvin. Mosa nyt on jo näyttänyt tasonsa, Sergei on vielä nuori ja edessä vielä paljon pelivuosia. Molemmilla on potentiaalia auttaa meitä joukkueena.

Yaghoubilla on tietynlainen ongelmapelaajan maine. HJK purki hänen sopimuksensa kesken viime kauden. Pelätäänkö Seinäjoella, että Mosa voi tuoda mukanaan ongelmavyyhdin?

- En tiedä, en ajattele sitä. Itse aina annan jokaiselle mahdollisuuden. Jos hän käyttää sen hyödyksi, hyvä, jos ei, niin ei. Jokainen tiedostaa Mosan historian, turha selitellä, ettei sitä tietäisi. Olen lukenut ja kuullut paljon, mutta puhutaanhan minustakin asioita mitkä eivät ole totta. Haluan itse tehdä oman päätelmän ihmisenä Mosasta kuten kaikista muistakin. Vaikutelma kun olen hänen kanssaan jutellut, on, että kyseessä on mukava ja fiksu tyyppi. Totta kai hänellä on temperamenttia, se on myös hyvä asia, Hetemaj painottaa.

- Kaikille tulee joskus ylilyöntejä. Jokaisesta virheestä oppii, Mosakin oppii joka päivä uusia asioita. En pelkää missään nimessä, vaan rauhallisilla mielin olen Mosan ja kaikkien muidenkin kanssa. Toimin kaikkien kanssa samalla tavalla ja kaikille olen antanut mahdollisuuden. Se riippuu sitten ihmisestä itsestään, miten sen minun kanssani käyttää.

vko.29 // 22.7.2019
Lisää uutisia