FC Honka FC Inter FC Lahti HIFK HJK IFK Mariehamn Ilves KPV KuPS RoPS SJK VPS
vko.05 // 9.2.2019

​Syrjäyttääkö tämä seura mestarin valtaistuimeltaan? "Mielestäni HJK:ta vahvempi joukkue"

​Syrjäyttääkö tämä seura mestarin valtaistuimeltaan? "Mielestäni HJK:ta vahvempi joukkue"

Kuva: Juha Tamminen

Kaudella 2018 väkevän syksyn pelannut KuPS voitti lopulta pronssia. Kuopiossa on saatu pidettyä tärkeimmät pelaajat ringissä ja talven aikana hankittu lisää laatua joukkueeseen.

SJK kohtaa KuPS:n lauantaina Suomen Cupin ottelussa ja seinäjokelaisjoukkueen konkari Mehmet Hetemaj on seurannut KuPS:n kehitystä.

- Heillä on aika pitkälti sama joukkue kuin viime vuonna. Mielestäni KuPS:lla on HJK:n kanssa tämän hetken parhaat joukkueet. KuPS:lla on hyvä, hyvin organisoitu joukkue. Viime kaudella pelaajat tiesivät mitä tekevät puolustaessa ja pelin eri vaiheissa. Siellä on hyvä valmennus ja hyvä joukkuehenki. He käänsi paljon pelejä loppumetreillä. Se kertoo henkisestä voimasta ja vahvasta joukkuehengestä, Hetemaj toteaa.

- KuPS on HJK:n ohella ne suurimmat ennakkosuosikit liigan voittoon. KuPS on mielestäni tällä hetkellä jopa HJK:ta vahvempi joukkue. Heillä oli jo viime vuonna aika valmista se peli, ei tarvitse hirveästi lisätä asioita. Tosi hyvä joukkue vastassa ja meille hyvä testi.

Hetemaj on nähnyt KuPS:n pelejä myös tänä talvena ja tietää mitä lauantaina tulee vastaan.

- Samassa lohkossa kun ollaan, niin olen vähän katsellut heidän pelejään. Näin osan otteluista Ilvestä ja VPS:aa vastaan. Tuntuu siltä, että heillä on ollut vaikeuksia oman hallin kanssa, ja joukkue ei ole ihan vielä parhaimmassa tikissä.

- Vaikka heillä on vasta cupissa yksi piste, en olisi heidän kengissään huolissaan, etteivätkö jossain vaiheessa saisi peliään rullaamaan. On vain ajan kysymys, kun saavat pelinsä kunnolla toimimaan. Toivottavasti eivät vielä lauantaina, kun meillä on peli heitä vastaan, Hetemaj naurahtaa.

KuPS-SJK lauantaina 9.2. klo 14.00 Wallsport Areenalla. Kaikkien Suomen Cupin pelien tavoin ottelua voi seurata suorana lähetyksenä Ruudusta.

vko.29 // 22.7.2019
Lisää uutisia