AC Oulu EIF FC Haka FC Inter FC Lahti Gnistan HJK IFK Mariehamn Ilves KuPS SJK VPS
vko.06 // 15.2.2019

SJK vahvisti rivejään Islannin triplamestarilla

SJK vahvisti rivejään Islannin triplamestarilla

Alexei Eremenko sai mielenkiintoisen pelurin palapeliinsä. (Kuva: Juha Tamminen)

SJK vahvistaa rivejään yhdysvaltalaisella hyökkääjäpelaaja Dion Acoffilla.

27-vuotias Acoff pelasi edellisellä kaudella Islannin mestaruuden voittaneen Valurin riveissä ja siirtyy Seinäjoelle vapaalla siirrolla. Acoff on nopea oikean laidan hyökkäävä pelaaja.

Acoff oli mukana jo pari viikkoa sitten SJK:n harjoituksissa ja hän on vapaa edustamaan SJK:ta heti.

Los Angelesista kotoisin oleva 175-senttinen Acoff on pelannut neljä edellistä kautta Islannissa. Hän voitti Valurin kanssa viime kaudella triplamestaruuden, kun joukkue juhli Islannin mestaruutta, ja voitti lisäksi Islannin Liigacupin ja supercupin. Acoff ja Valur voittivat Islannin mestaruuden myös kaudella 2017. Hän pelasi Valurissa myös euro-otteluita. Ennen Valur-siirtoaan Acoff pelasi Thróttur Reykjavikissa kaksi kautta, joista ensimmäinen päättyi liiganousuun.

Acoff on nuorempana ollut jalkapallon ohella yleisurheilija ja muun muassa juossut 100 ja 200 metrin pikamatkoja. Hänet rankattiin kuitenkin jo yläasteikäisenä USA:n top 40 tulevaisuuden lupauksiin jalkapallossa, ja Acoff kuului USA:n U18-maajoukkueeseen. Hän pelasi maajoukkueessa kaksi ottelua Irlantia ja Portugalia vastaan. Hänen pelilupansa on kunnossa ja hän on tarvittaessa käytössä heti SJK:n riveissä virallisissa otteluissa.

- On onni liittyä tähän seuraan. Odotan innolla tätä uutta haastetta urallani, ja en malta odottaa, että pääsen mukaan kentälle, sanoo Acoff.

Lisää uutisia