FC Haka FC Honka FC Inter FC Lahti HIFK HJK IFK Mariehamn Ilves KuPS RoPS SJK TPS
vko.05 // 9.2.2019

SJK:n leirissä peli hyvissä uomissa: "Vasta helmikuun ensimmäinen viikko takana"

SJK:n leirissä peli hyvissä uomissa: "Vasta helmikuun ensimmäinen viikko takana"

Kuva: Juha Tamminen

KuPS ja SJK tasasivat pisteet lauantaina Seinäjoella pelatussa Suomen Cupin ottelussa.

SJK meni alussa johtoon, KuPS iski kaksi maalia perättäin, kun ottelua oli pelattu reilu tunti. SJK tasoitti loppulukemiksi 2-2 88. minuutilla.

- Mielestäni se oli hyvä peli meiltä. Erityisesti ensimmäinen puoliaika. Tiesimme, että toisella puoliajalla he tulevat vähän suoraviivaisemmalla pelityylillä. Sitten tuli kaksi rangaistuspotkua, harmitteli SJK:n päävalmentaja Alexei Eremenko ottelun jälkeen.

- Mutta, kuten sanoin, olen tyytyväinen meidän esitykseen. Jere Streng teki jälleen maalin, ja se on juuri sitä mitä hyökkääjältä odotetaan. Denys teki viimein maalin ja se oli komea. Juuri sellainen kombinaatio, mitä olemme harjoitelleet. Muutenkin saimme heidän puolustusta moneen kertaan auki. Mielestäni pelimme näyttää koko ajan paremmalta. Sergei sai nyt täydet minuutit ja alkaa päästä kuntoon. Mosa palaa seuraavaan peliin. Siinä mielessä olemme mielestäni hyvässä aikataulussa, sillä on kuitenkin vasta helmikuun ensimmäinen viikko takana. Pelaajat näyttävät hyvältä ja meillä on hyvää kilpailua pelipaikoista. Se että joku ei pelaa juuri tänään, ei tarkoita, etteikö hän pelaisi seuraavassa ottelussa tai sitä seuraavassa. Siksi minulla on kokonaisuutena positiivinen kuva tällä hetkellä, Eremenko jatkoi.

Lisää uutisia