AC Oulu EIF FC Haka FC Inter FC Lahti Gnistan HJK IFK Mariehamn Ilves KuPS SJK VPS
vko.04 // 3.2.2019

"Kovatasoinen vastustaja pakottaa nostamaan omaa tasoa" - Riveiro tyytyväinen Sundsvall-otteluun

"Kovatasoinen vastustaja pakottaa nostamaan omaa tasoa" - Riveiro tyytyväinen Sundsvall-otteluun

Jose Riveiro oli tyytyväinen lauantain ottelun antiin. (Kuva: Juha Tamminen)

FC Inter voitti lauantaina Solnan Skytteholms Idrotsparkilla pelatussa ottelussa GIF Sundsvallin 0-1 (0-0).

Interin päävalmentaja Jose Riveiro näki ottelussa paljon hyvää, mutta ihmetteli alkukankeutta.

- Ottelun alku oli meille vaikea. Aivan kuin olisimme tulleet kentälle kymmenen minuuttia myöhässä. He sijoittuivat kentällä paljon meitä paremmin, minkä takia olimme alussa suurissa vaikeuksissa. Vähitellen aloimme olla sinut pallon ja ottelussa vaadittavan pelitempon kanssa. Tämän myötä saimme otetta pelistä.

Loppujen lopuksi Inter sai kuitenkin oman pelinsä käyntiin mukavasti.

- Mielestäni joukkue otti jälleen yhden askeleen eteenpäin kohti sitä peliä, jota haluan meidän pelaavan. GIF pakotti meidät pelaamaan taitojemme ylärajoilla ja onnistuimme siinä, Riveiro totesi.

Kansainvälisten harjoitusotteluiden merkitystä ei Riveiron mukaan voi väheksyä lainkaan ja lauantain kamppailukin oli monella tapaa arvokas.

- Kohtasimme yhden Ruotsin parhaista joukkueista ja tästä ottelusta hyvästä tuloksesta saamme paljon voimavaroja tulevaisuutta silmällä pitäen. Nämä ottelut ovat tärkeitä, koska kovatasoinen vastustaja pakottaa myös meidän nostamaan kaikessa tekemisessä tasoamme normaalia korkeammalle, Riveiro näkee.

- On harmi, ettemme pääse pelaamaan näitä otteluita enemmän, sillä nämä vievät meitä eteenpäin.

Valmista Interin peli ei vielä ole, mutta eväitä jatkoon tarttui jälleen mukaan runsaasti.

- Analysoimme jälleen tämän ottelun ja pyrimme kehittämään niitä asioita, joissa olimme tänään heikkoja. Tästä ottelusta jäi paljon hyviä asioita käteen, mitä tulemme hyödyntämään, Riveiro mietti.

- Jouduimme välillä puolustamaan pitkiä jaksoa. Myös molemmat maalivahdit saivat osallistua peliin myös puolustussuuntaan ollen heidän maalille tulleissa tilanteissaan tehokkaita.

Lisää uutisia