AC Oulu EIF FC Haka FC Inter FC Lahti Gnistan HJK IFK Mariehamn Ilves KuPS SJK VPS
vko.40 // 3.10.2017

Valmentajakaksikko Norrmén ja Sundman jatkaa IFK Mariehamnissa

Valmentajakaksikko Norrmén ja Sundman jatkaa IFK Mariehamnissa

Lundiksen valmennustiimi jatkaa ensi kaudella. (Kuva: Juha Tamminen)

IFK Mariehamn on jatkanut sekä kakkosvalmentaja Daniel Norrménin että maalivahtivalmentaja Johan Sundmanin kanssa sopimuksia kattamaan myös kauden 2018.

Norrmén aloitti nykyisessä tehtävässään kauden 2016 alla kun Sundman puolestaan on toiminut maalivahtivalmentajana jo pidempään. Molempien valmentajien sopimukset olivat päättymässä ja niitä on nyt jatkettu vuodella. Jo aiemmin IFK sopi jatkosta fyysisen valmentaja Kristoffer Weckströmin kanssa.

- Sen myötä kun sovimme Lundiksen [päävalmentaja Peter Lundberg] kanssa jatkosta päävalmentajana olemme tehneet töitä koko hänen valmennusryhmänsä jatkamisen kanssa myös tuleville vuosille. Lundiksen ja Kricken sopimukset ovat kaksivuotisia, kun Daniel ja Johan puolestaan päätyivät vuoden mittaiseen jatkoon, IFK:n seurajohtaja Peter Mattsson kertoo.

- Tämä antaa meille tilaisuuden tehdä töitä pitkäjänteisesti ja jatkuvuudella. Se on hyvä, sillä saamme näin pohjaa neuvotteluille sopimusten jatkamisesta myös joukkueen pelaajien kanssa.


FC Lahti – IFK Mariehamn Lahden Stadionilla torstaina 12.10. kello 18.30. Ottelua voi seurata suorana lähetyksenä IS Extrassa ja Ruutu+:ssa.

Lähde: IFK Mariehamnin tiedote
Lisää uutisia