AC Oulu EIF FC Haka FC Inter FC Lahti Gnistan HJK IFK Mariehamn Ilves KuPS SJK VPS
vko.34 // 22.8.2017

IFK Mariehamn ja Peter Lundberg jatkosopimukseen

IFK Mariehamn ja Peter Lundberg jatkosopimukseen

Kuva: Juha Tamminen

IFK Mariehamn ja päävalmentaja Peter Lundberg ovat tehneet kaudet 2018 ja 2019 kattavan jatkosopimuksen.

Peter Lundberg toimi IFK Mariehamnin päävalmentajana ensimmäisestä kertaa kaudella 2016 yhdessä Kari Virtasen kanssa. Sitä ennen hän oli työskennellyt useita vuosia Pekka Lyyskin apuvalmentajana. "Grönvitt" voitti kaudella 2015 Suomen Cupin ja viime syksynä Veikkausliigan.

Keväällä 36 vuotta täyttänyt "Lundis" on viimeisen vuoden aikana suorittanut UEFA Pro -tason valmentajakoulutusta ja valmistuu helmikuussa 2018.

- Tavoitteemme on ollut rakentaa pitkäaikainen yhteistyö jo siitä asti, kun Lundis tuli seuraan apuvalmentajaksi. Toivoimme, että hän kasvaisi rooliinsa päävalmentajana ja niin on myös käynyt. Olemme erittäin tyytyväisiä yhteistyöhömme ja siihen asenteeseen, kuinka hän kehittää itseään koko ajan ja johtaa joukkuetta, seurajohtaja Peter Mattsson kommentoi.

- Lundis on määrätietoinen ja nälkäinen valmentaja. Hänellä on edessään pitkä ura, jos hän vain niin haluaa. Oli siis selvää, että halusimme jutella jatkosta ja kahden vuoden sopimus tuntuu hyvältä.

IFK Mariehamn haluaa panostaa jatkuvuuteen ja pitkäjänteisyyteen. Lundbergin uusittu sopimus on osa tätä tavoitetta.


IFK Mariehamn-VPS sunnuntaina 27.8. kello 18.30 Wiklöf Holding Arenalla. Ottelua voi seurata suorana lähetyksenä IS Extrassa ja Ruutu+:ssa.

Lisää uutisia