AC Oulu EIF FC Haka FC Inter FC Lahti Gnistan HJK IFK Mariehamn Ilves KuPS SJK VPS
vko.35 // 28.8.2017

Weckström jatkaa IFK Mariehamnin valmennusryhmässä

Weckström jatkaa IFK Mariehamnin valmennusryhmässä

"Kricke" jatkaa Grönvittin taustaryhmässä. (Kuva: Juha Tamminen)

Päävalmentaja Peter Lundbergin kaksivuotisen jatkosopimuksen jälkeen IFK Mariehamn on sopinut jatkosta myös fyysisen valmentajan Kristoffer Weckströmin kanssa.

Vuonna 2013 tehtävässään aloittaneen Weckströmin kanssa on sovittu kaudet 2018-19 kattavasta jatkosta ja osapuolet panivat nimensä paperiin maanantaina.

- Tuntuu hyvältä, että Kricken jatko kaksi seuraavaa kautta on selvä ja valmennusryhmän muoto jatkossa alkaa selkiytyä. Tavoite on jatkuvuus myös tältä osin, IFK:n seurajohtaja Peter Mattsson sanoo.

- Olemme erittäin tyytyväisiä Krickeen ja hänen työhönsä pelaajien kanssa. Häntä arvostetaan ja hän kouluttaa itseään jatkuvasti yhä pidemmälle ja sen myötä meidän työmme kuntoutus- ja fysiikkapuolella kehittyy koko ajan. Kricke on tarkka ja osaava, se näkyy sekä ehkäisevässä työssä että siinä miten loukkaantuneet pelaajat kuntouttavat itseään.

"Lundiksen" ja Weckströmin sopimusten jälkeen IFK tarttuu seuraaviin valmennuspuolen sopimushaasteisiin.

- Jatkamme heti tämän jälkeen keskusteluja muun valmennusryhmän, kuten Daniel Norrménin ja Johan Sundmanin, kanssa tavoitteena jatkaa yhteistyötä myös heidän kanssaan.

Samaan aikaan IFK jatkaa myös joukkueen rakentamista kaudelle 2018.


HIFK-IFK Mariehamn perjantaina 8.9. kello 18.30 Telia 5G Areenalla. Ottelua voi seurata suorana lähetyksenä IS Extrassa ja Ruutu+:ssa.

Lähde: IFK Mariehamnin tiedote
Lisää uutisia