AC Oulu EIF FC Haka FC Inter FC Lahti Gnistan HJK IFK Mariehamn Ilves KuPS SJK VPS
vko.39 // 2.10.2016

VPS:lle niukka kotivoitto (VPS-RoPS 1-0)

VPS:lle niukka kotivoitto (VPS-RoPS 1-0)

VPS otti sunnuntai-iltana 1-0-voiton RoPSista.

VPS ja RoPS kohtasivat sunnuntai-iltana Vaasassa. Kotijoukkue VPS otti rovaniemeläisistä 1-0-voiton Pyry Soirin toisen jakson osumalla.

Ottelu alkoi todella vauhdikkaasti. RoPS antoi kovan prässin ja ajoittain se onnistui ahdistamaan Vepsua ja ajoittain Raita purki sen nätisti ja tuli nopeilla hyökkäyksillä kohti napapiirin sankareiden maalia.

Pelissä oli alusta saakka VPS:n näkökulmasta hyvää etenemistä ja nyt pelattiin nopeita hyökkäyksiä. Useaan otteeseen käytettiin laitoja hyväksi. VPS rakensi kenties paremmat maalipaikat ja aihiot niihin ensimmäisellä jaksolla, vaikkei sovi missään nimessä unohtaa RoPSin tilanteita, jotka syntyivät pitkälti kaukolaukauksista. Muun muassa Robert Taylor ja Janne Saksela pääsivät omalta osaltaan hätyyttelemään VPS-maalia.

VPS:lla oli ottelussa myös paljon kulmapotkuja, jotka RoPS kuitenkin puolusti ansiokkaasti. Kulmat juontuivat kuitenkin vaasalaisten hyvästä pelaamisesta.

Ensimmäisen jakson lopussa ja toisella puoliajalla vauhti hieman hiipui, mutta kaiken kaikkiaan Elisa stadionin illassa nähtiin todella viihdyttävä Veikkausliiga-kamppailu, josta ei maalipaikkoja, fyysistä vääntöä, vauhtia tai ylipäätään jännitettävää uupunut.

Vaasalaisyleisön räjäytti 82. peliminuutilla pitkän kuivan kautensa päättänyt Pyry Soiri, joka pommitti Steven Morrisseyn syötöstä pallon etukulmasta ohi RoPS-vahti Ricardon.


PK-35 Vantaa-VPS perjantaina 14.10. kello 18.30 Myyrmäen Stadionilla ja RoPS-KuPS perjantaina 14.10. kello 18.30 Rovaniemen Keskuskentällä. Ottelut esitetään suorana lähetyksenä IS Extrassa ja Ruutu+:ssa.

Lisää uutisia