AC Oulu EIF FC Haka FC Inter FC Lahti Gnistan HJK IFK Mariehamn Ilves KuPS SJK VPS
vko.40 // 3.10.2016

​​Viime hetken tappio kismitti Malista

​​Viime hetken tappio kismitti Malista

Sunnuntai-iltana pelatun VPS-RoPS-ottelun lopputulos jäi kaivelemaan Juha Malista. (Kuva: Juha Tamminen)

Rovaniemen Palloseura hävisi VPS:lle sunnuntaina 0-1. Maalista vastasi toisen jakson lopussa Pyry Soiri.

Viime minuuttien takaisku jäi harmittamaan rovaniemeläisten päävalmentajaa Juha Malista.

– Molemmat valmentajat ovat varmasti tietyllä tavalla tyytyväisiä. Kumpikin noudatti omaa pelikirjaansa ja vie omalla tavallaan futista eteenpäin ja kummallakin on omat, oikeinkin hyvät ideat siihen. Olemme kuitenkin erilaisia joukkueita ja sitä kautta meidän ja Vepsun peleistä tulee kutkuttavan jännittäviä. Ehkä tasapeli olisi ollut oikea ratkaisu, sillä harmittaahan se, että meillä oli muutama oikein hyvä paikka ennen Vepsun maalia, mutta emme pystyneet niitä hyödyntämään. Se menee kuitenkin pilkun viilaamiseksi, Malinen analysoi ottelun jälkeen.

Tehottomuus on viime aikoina vaivannut RoPSia.

– Meidän pelaajat nauttivat tästä pelistä, mutta sama kaava jatkuu, mikä on alkanut elokuun puolivälin tuntumasta. Jotain yläkerrasta puuttuu, eikä se löydy kentältä, eikä penkiltä.

– Tulosta pitää kunnioittaa. Onnea Vepsulle taisteluun euro-paikoista. Me pelaamme totta kai kauden kunnialla loppuun, mutta toki mietimme jo eteenpäin, miten korjaamme nämä puutteet hyökkäyspäässä ensi kaudella, Malinen jatkoi.


RoPS-KuPS perjantaina 14.10. kello 18.30 Rovaniemen Keskuskentällä. Ottelu esitetään suorana lähetyksenä IS Extrassa ja Ruutu+:ssa.

vko.20 // 15.5.2024
Lisää uutisia