AC Oulu EIF FC Haka FC Inter FC Lahti Gnistan HJK IFK Mariehamn Ilves KuPS SJK VPS
vko.18 // 5.5.2024

VPS sarjakärjessä - myös Ilves, Haka ja IFK Mariehamn voittoihin, Helsingissä ja Seinäjoella pistejaot

VPS sarjakärjessä - myös Ilves, Haka ja IFK Mariehamn voittoihin, Helsingissä ja Seinäjoella pistejaot

VPS jatkaa vakuuttavia otteitaan. (Kuva: Apollo Photo)

Toinen kalenterikuukausi kauden 2024 Veikkausliigaa pyörähtää käyntiin viikonloppuna täyden kuuden ottelun kierroksen myötä.

Kierroksen avaus nähtiin jo perjantaina Vaasassa VPS:n isännöidessä FC Lahtea. VPS venytti tappiottomien otteluiden putkensa jo 22:een ja nousi voitolla ainakin toviksi yksin sarjakärkeen.

Lauantaina AC Oulu jäi edelleen metsästämään kauden avausvoittoaan kärsittyään tappioon Ilveksen vieraana. EIF puristi tasapelipisteen matkaansa HJK:n vieraana ja samoin kärkikamppailu SJK – KuPS päättyi pistejakoon ja näin VPS seilaa yksin taulukon ykkösenä.

Sunnuntaina Gnistan sai vieraakseen FC Hakan ja kierroksen päätteeksi illalla kohtasivat IFK Mariehamn ja FC Inter. Haka haki Oulunkylästä komean voiton ja IFK Mariehamn käänsi kotiottelunsa niin ikään voitoksi.

Otteluennakot ovat tuttuun tapaan luettavissa Veikkausliigan sivuilta otteluita edeltävänä iltana. Ennakot löytyvät etusivun "ottelulaatikoiden" valikosta, jonne ilmestyvät myös avauskokoonpanot tuntia ennen kunkin ottelun alkamista ja otteluiden jälkeen niin tilastot kuin otteluraportitkin. Otteluiden aikana live-seuranta tarjoaa reaaliaikaista tietoa niille, jotka eivät pääse seuraamaan otteluita paikan päällä tai Ruudusta.

Veikkausliiga viikonloppuna:

Perjantai 3.5.
18.00 VPS – FC Lahti 3-0 (0-0)

Lauantai 4.5.
15.00 Ilves – AC Oulu 3-2 (1-1)
17.00 HJK – EIF 0-0
19.00 SJK – KuPS 1-1 (1-0)

Sunnuntai 5.5.
16.00 Gnistan – FC Haka 0-3 (0-2)
18.30 IFK Mariehamn – FC Inter 3-1 (0-1)

Kaikki kauden Veikkausliigaottelut suorana Ruudusta.

vko.20 // 15.5.2024
Lisää uutisia