AC Oulu EIF FC Haka FC Inter FC Lahti Gnistan HJK IFK Mariehamn Ilves KuPS SJK VPS
vko.39 // 2.10.2016

Vuorinen jakoi kiitosta pelaajille ja faneille

Vuorinen jakoi kiitosta pelaajille ja faneille

Kuva: Juha Tamminen

VPS ja RoPS olivat jo lähellä pisteiden jakamista, mutta niin vain Pyry Soiri nousi ratkaisijaksi ja viimeisteli vaasalaisille 1-0-kotivoiton.

VPS-päävalmentaja Petri Vuorinen oli luonnollisesti tyytyväinen tulokseen.

– Kiitos RoPSille hyvästä pelistä. Tänään nähtiin hyvävauhtinen jalkapallo-ottelu. Odotin kovasti, että pääsemme parantamaan edellisestä RoPSin kohtaamisesta. Hyvä peli, johon olimme valmistautuneet hyvin, Vuorinen iloitsi.

Vuorinen oli erityisen tyytyväinen siihen, että joukkue pystyi viimein kääntämään tiukan kamppailun voitoksi.

– Meillä on ollut tiukkoja pelejä, mutta emme ole päässeet niitä kääntämään. Viime aikoina olemme päässeet hyvin vastustajien prässistä ohi ja päässeet hyökkäämään paremmin, mutta emme esimerkiksi Interiä vastaan saaneet siitä vielä palkintoa. Olen ylpeä joukkueesta ja kiitos pelaajille, että he ovat jaksaneet, kun on tullut niin paljon tasureita.

– Kiitoksen haluan esittää myös faneillemme. He ovat jaksaneet pitää ääntä päädyssä tuloksista huolimatta ja se on tärkeää. Siellä alkaa olla nuorempaakin sukupolvea taas mukana ja on upeaa, että he jaksavat kannustaa meitä pelistä toiseen. Sitä kulttuuria me haluammekin luoda, Vuorinen kiitteli.


PK-35 Vantaa-VPS perjantaina 14.10. kello 18.30 Myyrmäen Stadionilla. Ottelu esitetään suorana lähetyksenä IS Extrassa ja Ruutu+:ssa.

vko.20 // 15.5.2024
Lisää uutisia