AC Oulu EIF FC Haka FC Inter FC Lahti Gnistan HJK IFK Mariehamn Ilves KuPS SJK VPS
vko.18 // 30.4.2024

SJK:n ja Oliver Günesin tiet eroavat

SJK:n ja Oliver Günesin tiet eroavat

Oliver Günes ei jatka SJK:ssa.

Oliver Günes, 21, ei jatka uraansa Seinäjoen Jalkapallokerhossa. SJK ja Günes purkivat pelaajasopimuksen yhteisymmärryksessä. Sopimus kattoi vuoden 2024.

Mikkelissä syntynyt, mutta Espoossa kasvanut Oliver Günes siirtyi FC Espoosta Seinäjoen Jalkapallokerhoon kaudeksi 2021, ja aloitti pelaamisen SJK Akatemian mukana Kakkosessa. Günes jatkoi sarjanousun jälkeen Ykkösessä ja sittemmin Ykkösliigassa. Veikkausliigadebyyttinsä hän teki kaudella 2021.

Günes ehti pelata SJK:ssa 76 virallisessa ottelussa, ja teki niissä 10 maalia sekä antoi 12 maalisyöttöä. Hänen siirtyessään SJK Akatemiasta edustusjoukkueeseen ennen kautta 2024, vastuu Veikkausliigajoukkueessa jäi kuitenkin pieneksi, ja Günes sekä SJK näkivät yhdessä Günesin kannalta parhaaksi vaihtoehdoksi hänen sopimuksensa purkamisen.

–Aikani SJK:ssa on ollut tapahtumarikasta ja mukaan on mahtunut alamäkiä, mutta myös tosi paljon hienoja hetkiä. Päällimmäisinä huippuhetkistä tietenkin nousu Ykköseen, Veikkausliigadebyytti sekä edustusjoukkueeseen nousu täksi kaudeksi. Kuitenkaan asiat eivät aina mene niin kuin kuvittelee tai ajattelee niiden menevän. Keskustelimme seuran kanssa ja tulimme siihen tulokseen, että uusi alku jossain muualla voisi olla kannaltani paras ratkaisu tähän hetkeen, kertoo Günes SJK:n sivuilla.

–Kannattajakulttuuri ja ihmiset seuran ympärillä on aina olleet mahtavia ja he ovat todella ns. 12 pelaaja. Iso kiitos myös Miniklopeille, jotka ovat nostattaneet buumia! Haluan kiittää jokaista seuran työntekijää, staffin jäsentä, valmentajia sekä tietysti kanssapelaajia, joiden kanssa olen saanut pelata viimeiset 3,5 vuotta täällä, kiittelee Günes.

vko.20 // 15.5.2024
Lisää uutisia