AC Oulu EIF FC Haka FC Inter FC Lahti Gnistan HJK IFK Mariehamn Ilves KuPS SJK VPS
vko.32 // 14.8.2016

Pihamaa: "Jokainen taisteli isolla sydämellä"

Pihamaa: "Jokainen taisteli isolla sydämellä"

Voiton lipuminen käsistä harmitti Pasi Pihamaata. (Kuva: Juha Tamminen)

PK-35 Vantaa oli jo voitossa kiinni lauantaina FC Lahtea vastaan, mutta joutui tyytymään pistejakoon vieraiden viime hetken tasoituksen myötä.

PK-35 Vantaan päävalmentaja Pasi Pihamaa kiitteli ottelun jälkeen pelaajiensa taisteluilmettä ja työmoraalia. Punamustien pieni pelaajarinki on joutunut kovassa ottelutahdissa tiukoille.

– Ensinnäkin on pakko antaa jätkille iso hatunnosto. Tämä oli meille jo neljäs peli kahteentoista päivään ja olemme joutuneet aika paljon karsimaan joukkuetta kasaan. Tänään jokainen taisteli isolla sydämellä ja antoi kentällä kaikkensa.

– Ehkä fysiikkamme ei enää ihan riittänyt tähän neljänteen peliin. Olimme avausjaksolla vähän FC Lahden kynsissä ja he pääsivät hyökkäämään vähän liian helposti. Kollar teki kuitenkin hyviä torjuntoja, Pihamaa tuumi.

Tällä kertaa vastustaja pääsi rokottamaan Punamustia poikkeuksellisen harmillisella tavalla, kun lahtelaisten maalivahti puski vieraiden tasoitusosuman.

– En tiedä, kuinka monta erikoistilannemaalia olemme päästäneet putkeen. Ne tuntuvat olevan meille jonkinlainen perisyntyi. Tällä kertaa sen iski vielä maalivahti… Ihan kuin tässä ei olisi jo hakattu päätä tarpeeksi seinään, Pihamaa totesi.

Myös kotijoukkueella oli toisella jaksolla tilaisuutensa ratkaista ottelu, mutta hyvää maalintekopaikkaa ei kyetty hyödyntämään.

– Ömerillä oli lopussa vielä hyvä paikka tehdä toinen maali, joka olisi saattanut riittää meille voittoon asti. Tällä kertaa kävi kuitenkin näin, Pihamaa sanoi.


KuPS - PK-35 Vantaa sunnuntaina 21.8. kello 18.30 Savon Sanomat Areenalla. Ottelu esitetään suorana lähetyksenä IS Extrassa ja Ruutu+:ssa.

Lisää uutisia