AC Oulu EIF FC Haka FC Inter FC Lahti Gnistan HJK IFK Mariehamn Ilves KuPS SJK VPS
vko.32 // 13.8.2016

Korkeakunnas manasi tehottomuutta

Korkeakunnas manasi tehottomuutta

"Toke" ihmetteli tehojen löytyvän vain alakerrasta. (Kuva: Juha Tamminen)

PK-35 ja FC Lahti päätyivät lauantaina 1-1 tasapeliin ja näin Lahden kauden ensimmäinen vierasvoitto jäi odottamaan itseään.

Lahti hallitsi peliä ja loi muutamia maukkaita maalipaikkoja, mutta kotijoukkue onnistui iskemään pelin ensimmäisen osuman. Lahden vastausta saatiin odotella aina toisen puoliajan lisäajalle asti ja silloinkin Aleksandr Vasjutinin piti maaliltaan nousta näyttämään esimerkkiä maalintekoon.

- Vastustajalla oli kotikentällään yksi laukaus joka menee maaliin. Meillä oli seitsemän maalia kohti ja muutama loistopaikka. Tällä hetkellä hyökkäyspään pelaajamme eivät saa onnistumisia. Edellisellä kerralla maalimme teki laitapakit ja nyt maalivahti. Siinä oli (Pavel) Osipovilla parikin mahdollisuutta ja samoin (Santeri) Hostikalla sekä (Mikko) Hauhialla. Riittävästi luotiin paikkoja, päävalmentaja Toni Korkeakunnas totesi.

- Ensimmäinen puoli tuntia meni niin kuin pitää. Päästiin hyvin vaarallisille paikoille ja tuli kulmaa kulman perään. Sitten vähän löysästi puolustettu tilanne ja vastustajalta täydellinen veto. Maalin jälkeen tuli lamaannus puoliajan loppuun, Korkeakunnas miettii.

Ottelu oli Lahdelle ja PK:lle jo kolmas kuuden päivän sisään ja se ei voinut olla näkymättä joukkueiden otteissa.

- Tämä oli kahden melko väsyneen joukkueen kamppailu. Oltiin niskan päällä ja sitä ei voi kukaan kääntää. Ei saatu selkeätä pelinhallintaa käännettyä kuitenkaan voitoksi asti. Tänä vuonna näyttäisi menevän vähän vaikeamman kautta, Korkeakunnas sanoo.

- Pitää nostaa hattua, että loppuun asti yritettiin ja saatiin tasoitus aikaan, Korkeakunnas jatkaa.


FC Lahti - FC Inter sunnuntaina 21.8. kello 18.30 Lahden stadionilla. Ottelu esitetään suorana lähetyksenä IS Extrassa ja Ruutu+:ssa.


Lisää uutisia