AC Oulu EIF FC Haka FC Inter FC Lahti Gnistan HJK IFK Mariehamn Ilves KuPS SJK VPS
vko.32 // 13.8.2016

FC Lahden loukkaantumiset lieviä - venäläisillä hyvä debyytti

FC Lahden loukkaantumiset lieviä - venäläisillä hyvä debyytti

Jani Tanska joutui jättämään pelin kesken. (Kuva: Juha Tamminen)

FC Lahti haki viime hetken maalilla pisteen PK-35 Vantaan vieraana ja tuomisina oli myös pari loukkaantumista.

Kuhnurit saivat ottelun aikana hieman siipeensä, kun Jani Tanska ja Duarte Tammilehto jouduttiin vaihtamaan kentältä loukkaantumisten johdosta. Mistään vakavista loukkaantumisista ei pitäisi kuitenkaan olla kyse.

- Molemmilla kovasta rasituksesta johtuvat loukkaantumiset. Tammilehto on joka tapauksessa pelikiellossa seuraavassa ottelussa. Janilla vähän nappasi kiinni ja kramppasi pariin otteeseen. Toivon mukaan selviää säikähdyksellä. Viikon päästä on peli, on siinä ja siinä onko mukana, päävalmentaja Toni Korkeakunnas valaisee.

Positiiviselle puolelle voi kirjata sen, että Pietarin Zenitistä saapuneet lainapelaajat Vasjutin ja Osipov tekivät ensiesiintymisensä Veikkausliigassa. Vasjutin pelasi maalillaan varmanoloisesti ja sai debyytilleen unelmalopun, kun hän kävi puskemassa tasoituksen pelin viime hetkillä. Osipov tuli kentälle puolestaan toisen puoliajan alkupuolella ja pelasi varsin pirteän ottelun.

- Vasjutin toi johtajuutta ja äänekkyyttä puolustukseen. Selkeätä toimintaa maalivahtina, vaikkei tilanteita juuri ollut. Aika huikea debyytti, maalintekovalmius oli extraa.

- Osipov on kevytjalkainen ja dynaaminen kaveri. Auttaa ympärillä olevia ja saa näyttämään kanssapelaajat paremmilta. Toi vauhtia ja energisyyttä pelaamiseemme, Korkeakunnas kehuu.


FC Lahti - FC Inter sunnuntaina 21.8. kello 18.30 Lahden stadionilla. Ottelu esitetään suorana lähetyksenä IS Extrassa ja Ruutu+:ssa.

Lisää uutisia