AC Oulu EIF FC Haka FC Inter FC Lahti Gnistan HJK IFK Mariehamn Ilves KuPS SJK VPS
vko.15 // 11.4.2024

Perjantain FC Haka-EIF on vastuullisuusteemaottelu - paljon tapahtumaa ottelun lisäksi

Perjantain FC Haka-EIF on vastuullisuusteemaottelu - paljon tapahtumaa ottelun lisäksi

Kuva: Juha Tamminen

Viime viikon lauantaina potkaistiin käyntiin Veikkausliigakausi 2024 kotona Tehtaan kentällä. Jo perjantaina 12.4. pääsemme kokoontumaan uudestaan Tehtikselle.

FC Haka lähtee hakemaan kauden avausvoittoaan ja jatkamaan siitä, mihin Vaasan Palloseuraa vastaan jäi pirteällä toisella puoliajalla.

Jo totuttuun tapaan Tehtaan kentältä löytyy tapahtumaa kentällä sekä sen ulkopuolella. Otteluisäntä Hyötykeräyksen kanssa Hakan juhlavuonna käynnistetty yhteistyö tuo vastuullisuuden teemaa esiin Tehtaan kentällä.

FC Haka on päättänyt juhlavuonna ottaa kantaa kentän ulkopuolella tapahtuviin asioihin positiivisella otteella. Ensimmäisessä kotiottelussa VPS:aa vastaan Tehtis julistettiin kiusaamisvapaaksi linnakkeeksi ja perjantain otteluisäntä Hyötykeräys tuo tärkeitä kiertotalouden periaatteita ja toimenpiteitä näkyväksi Tehtaan kentälle.

Hyötykeräys on tuonut Tehtaan kentälle uusia lajitteluastioita, jotka erottuvat hienosti Tehtaan kentän ympäristössä.

Perjantain ottelussa Hyötykeräys tuo pisteen Päätykatsomon takana sijaitsevalle nurmialueelle. Hyötykeräyksen tapahtumapisteellä voi perheen pienimmätkin tutustua lajitteluajoneuvoon ja tavata samalla FC Hakan edustusjoukkueen Ryan Mahutan! Ryan toimii uuden juniorikatsomon pelaajakummina yhdessä Nikolas Talon ja Juho Kilon kanssa. Hyötykeräyksen piste sijaitsee juniorikatsomon sisäänpääsyn lähellä, jonne kaikki lapset, nuoret ja juniorit voivat pisteeltä kätevästi siirtyä kannattamaan hyvällä fiiliksellä.

Hyötykeräyksen tapahtumapisteellä on käynnissä myös kilpailua sekä puoliajalla nähdään myös Hyötykeräyksen puoliaikakilpailu.

FC Haka - EIF Tehtaan kentällä perjantaina 12.4. kello 18.00. Kaikki kauden Veikkausliigaottelut suorana Ruudusta.

Lisää uutisia