AC Oulu EIF FC Haka FC Inter FC Lahti Gnistan HJK IFK Mariehamn Ilves KuPS SJK VPS
vko.14 // 5.4.2024

VPS:n Evgenii Bashkirovilla hampaankolossa Liigacupista - "Pitää voittaa avauskierroksella"

VPS:n Evgenii Bashkirovilla hampaankolossa Liigacupista - "Pitää voittaa avauskierroksella"

Evgenii Bashkirov lähtee voitto mielessä Hakaa vastaan. (Kuva: Juha Tamminen)

VPS matkaa lauantaiseen Veikkausliigakauden avaukseen FC Hakan vieraaksi pisteet ja myös tietynlainen revanssi mielessään.

VPS:n keskikentän maestro ja kapteenistoon kuuluva Evgenii Bashkirov kertoo joukkueen olevan latautunut kauden avausta varten. Bashkirov huomauttaa myös, että pelaajien hampaankoloon on jäänyt edelleen jotain joukkueiden viime kohtaamisesta.

- Harjoituskautemme oli pitkä, joten kaikki odottavat kauden avausta innolla. Kaikki haluavat suoriutua avauksessa hyvin, sillä teimme paljon kautta varten valmistelevaa työtä.

- Viime ottelumme Hakaa vastaan Liigacupissa ei ollut niin onnistunut, joten meidän pitää voittaa avauskierroksella, Bashkirov huomauttaa.

Bashkirovin mukaan joukkueen rinki on hienosti yhteen hitsautunut, jonka seurauksena Raita lähtee itsevarmana Valkeakoskelle avauskierroksen kohtaamiseen.

- Joukkueen sisäisesti kaikki on hyvin. Meillä on hyviä uusia pelaajia, ja he ovat samanaikaisesti hyvin joustavia sekä hyvin pelityyliimme mukautuvia. Vaadimme toisiltamme paljon, ja pyrimme tekemään joukkueestamme aina paremman jokaista peliämme varten, Bashkirov summaa.

Lisää uutisia