AC Oulu EIF FC Haka FC Inter FC Lahti Gnistan HJK IFK Mariehamn Ilves KuPS SJK VPS
vko.14 // 4.4.2024

Morais haluaa viedä FC Hakan eurokentille – ”Ehdoton tavoitteemme”

Morais haluaa viedä FC Hakan eurokentille – ”Ehdoton tavoitteemme”

Guilherme Moraisilla on kova usko joukkueeseen.

FC Hakan kapteeniksi valittu Guilherme Morais katsoo luottavaisena joukkueensa suuntaan. Portugalilaispelaajan silmissä siintää mahdollisuus pelata europelejä.

Morais pelasi viime kaudella Portugalin toiseksi korkeimmalla sarjatasolla Torreensen joukkueessa ja siirtyi täksi kaudeksi FC Hakaan. 28-vuotiasta keskikenttäpelaajaa houkutteli erityisesti mahdollisuus taistella europelipaikoista.

- Minulla olisi ollut useita vaihtoehtoja Portugalista, ja rehellisesti sanottuna myös rahakkaampia tarjouksia, mutta näin Hakassa mahdollisuuden päästä pelaamaan europelejä. Se on minun päätähtäimeni ja sen eteen teen töitä joka päivä. Haluamme päästä vähintään kuuden parhaan joukkoon ja kuka ties kuinka korkealle meillä on mahdollisuudet, mutta eurokentät on meidän ehdoton tavoitteemme. Mahdollisuus päästä pelaamaan europelejä oli ratkaiseva tekijä päätöksessäni siirtyä Hakaan, Morais valottaa Hakan verkkosivuilla.

Veikkausliiga käynnistyy tulevana lauantaina ja Moraisilla on täysi luotto miehistöönsä.

- Mielestäni meillä on joukkueessa hyvä tasapaino. Olen nähnyt urani aikana monta joukkuetta ja minulla on tunne, että tämä joukkue voi yltää suuriin tekoihin. Meillä on kokeneita pelaajia sekä hyviä nuoria pelaajia. Meillä on hyvät mahdollisuudet menestyä tällä kaudella siitä on nähtävissä hyviä viitteitä. Jokainen tietää oman roolinsa ja meidän täytyy vain pitää keskittymisemme ja intensiteettimme.

Morais sai täksi kaudeksi tuttuja Veikkausliigaan, kun hänen entinen joukkuekaveri Portugalista Pedro Machado teki sopimuksen IFK Mariehamnin kanssa.

- Olemme jutelleet. Hän on kuulemma pienellä saarella, jolla on hieman lämpimämpi kuin Valkeakoskella. Hän on nauttinut siellä. Toivottavasti tapaamme kohta.

FC Haka aloittaa kauden lauantaina isännöidessään VPS:aa kello 17.00 alkavassa ottelussa.

Lisää uutisia