AC Oulu EIF FC Haka FC Inter FC Lahti Gnistan HJK IFK Mariehamn Ilves KuPS SJK VPS
vko.51 // 22.12.2023

"Sopii sapluunaamme erinomaisesti" - Henrik Ölander jatkaa Gnistanissa

"Sopii sapluunaamme erinomaisesti" - Henrik Ölander jatkaa Gnistanissa

Henrik Ölanderilla alkaa kolmas kausi Gnisussa. (Kuva: Juha Tamminen)

Laitapuolustaja Henrik Ölander jatkaa Gnistanin takalinjoilla ensi kauden kattavalla sopimuksella.

26-vuotias Henrik Ölander siirtyi AC Oulusta Gnistaniin kaudeksi 2022, joten tuleva kausi on "Henkalle" jo kolmas keltapaidassa. Ölander on pelannut Gnistanin paidassa Ykköstä 48 ottelua, jonka lisäksi hän pelasi täydet minuutit molemmissa viime syksyn nousukarsintaotteluissa.

HJK:n kasvatilla on kokemusta Veikkausliigasta 38 ottelun verran, mies on edustanut pääsarjatasolla AC Oulua, Rovaniemen Palloseuraa sekä PS Kemiä.

Vasemman laidalla väsymättömästi molempiin suuntiin sahaava Ölander odottaa jo innolla tulevaa haastetta Veikkausliigassa.

– Jatkosta ilman muuta positiiviset fiilikset ja innoissaan odottaa jo tulevan kauden haasteita. Totta kai sarjatason muutos tuo korkeammat vaatimukset sekä lisää kilpailua ja niihin täytyy olla valmis niin henkilökohtaisesti kuin joukkueena. Uskon, että Gnistan tulee yllättämään vielä monet ensimmäisellä kaudellaan Veikkausliigassa!

Päävalmentaja Jussi Leppälahti näkee Ölanderin jatkon tärkeänä osana joukkueen rakentumista.

– Henkka on pelannut Ykkösessä hyviä kausia. Haluamme, että hän pelaa nyt hyvän Veikkausliigakauden ja näemme sen olevan mahdollista. Hän on erittäin fiksu pallollinen pelaaja, joka sopii sapluunaamme erinomaisesti, Leppälahti kuvaa.

Lisää uutisia