AC Oulu EIF FC Haka FC Inter FC Lahti Gnistan HJK IFK Mariehamn Ilves KuPS SJK VPS
vko.49 // 8.12.2023

KuPS kohtaa lauantaina MP:n vieraissa - "Mukava saada pelejä harjoituskaudelle"

KuPS kohtaa lauantaina MP:n vieraissa - "Mukava saada pelejä harjoituskaudelle"

Honsu odottaa innolla talven ensimmäistä ottelua. (Kuva: Juha Tamminen)

Kuopion Palloseuran miesten edustusjoukkue aloitti harjoituskauden viime viikon maanantaina ja toinen täysi harjoitusviikko huipentuu lauantaina MP – KuPS harjoitusotteluun.

Keltapaitojen harjoitusvahvuudessa on tällä viikolla mukana myös testipelaajia, jotka ovat antaneet näyttöjä Jani Honkavaaran vetämälle valmennusryhmälle. Lauantaina kentällä nähdäänkin niin näyttöjä antavia seuran omia kasvatteja kuin myös kaksi viikkoa testissä olleita pelaajia.

- Kaksi viikkoa on mennyt, kuten yleensä tähän aikaan vuodesta, vauhdikkaasti. Meiltä lähti viime kauden päätteeksi paljon pelaajia, joten sopimuspelaajia on varsin vähän, mutta tyhjiötä on luonnollisesti paikattu oman akatemiajoukkueen pelaajilla.

- Sopimuspelaajista Seth Saarinen on armeijassa, Jerry Voutilainen aloittaa harjoittelun vuodenvaihteen jälkeen ja Justin Bakker sekä Lauri Sahimaa ovat loukkaantuneena pitkälle kevääseen. Lisäksi joukkueessa on ollut paljon flunssaa, mutta nyt alkaa näyttää sen suhteen paremmalta. Meillä on kuitenkin jonkin verran poissaolijoita erityisesti puolustuspäästä flunssan ja pienten vaivojen vuoksi, muun muassa Seth Saarinen, Ibrahim Cisse, Samuli Miettinen, Taneli Hämäläinen ja Johannes Kreidl, mutta saamme jalkeille hyvän joukkueen, kertoo Honkavaara kahdesta ensimmäisestä viikosta.

Lauantain harjoitusottelu on harjoituskauden ensimmäinen ottelu. "Honsu" odottaa huomista ottelua innolla.

- On mukava saada pelejä tälle harjoitusjaksolle, mutta pääosin harjoitusotteluiden tavoitteena on pitää yllä pelituntumaa ja tutustua akatemia- ja testipelaajiin, mutta totta kai lähdemme pelejä voittamaan, taustoittaa Honsu.

Harjoitusottelu MP – KuPS lauantaina 9.12.2023 kello 12:30 Mikkelin Jalkapallohallissa. Savon Sanomat näyttää harjoitusottelun suorana tilaajilleen osoitteesta: www.savonsanomat.fi

Lisää uutisia