AC Oulu EIF FC Haka FC Inter FC Lahti Gnistan HJK IFK Mariehamn Ilves KuPS SJK VPS
vko.49 // 7.12.2023

MLS-kokemusta AC Ouluun - hyökkääjä Justin Rennicks sopimukseen

MLS-kokemusta AC Ouluun - hyökkääjä Justin Rennicks sopimukseen

Kuva: Iitu Lehtonen - @iituxiini

AC Oulu ja hyökkääjä Justin Rennicks ovat solmineet ensi kauden mittaisen pelaajasopimuksen, jossa on seuraoptio kaudesta 2025.

Justin Rennicks on New England Revolutionin kasvatti ja hän on pelannut 37 ottelua MLS-sarjassa, joka on Yhdysvaltojen korkein sarjataso. Oltuaan seurassa yli kymmenen vuotta Rennicks halusi jatkaa uraansa Euroopan puolella. Tiiviiden neuvotteluiden päätteeksi Justinin seuraavaksi joukkueeksi valikoitui Laivastonsiniset.

- Ymmärtääkseni joukkue oli viime kaudella korkeatasoinen jokaisessa pelissä ja jäi vain muutamien pisteiden päähän kärjestä. Olen sitoutunut joukkueeseen ja valmis tekemään vuodesta 2024 vielä kilpailullisemman. Itse kaupunki näyttää kauniilta meren äärellä. Ilmasto ei ole kovin erilainen kuin Yhdysvaltain koillisosassa, jossa on myös neljä vuodenaikaa. Yksi asia, jota odotan innolla, on revontulien näkeminen!

- Agenttini ja hänen kollegansa olivat suureksi avuksi tämän diilin toteuttamisessa. Joten kiitän heitä siitä, ja tietenkin AC Oulun valmennusryhmää, joka uskoo kykyihini pelaajana. En malta odottaa, että voin näyttää kaikille, mitä osaan tehdä, kertoo Rennicks sopimuksen taustasta.

24-vuotias yhdysvaltalainen on juoksuvoimainen ja nopea hyökkääjä, joka pystyy pelaamaan sekä laidoissa että keskellä. Hän on edustanut USA:n nuorten maajoukkueita yli 30 kertaa, tehden mukavasti myös tehoja (8+6).

- Tavoitteenani on jatkaa pelaajana kasvamista, taistella voitoista ja tulla mahdollisimman hyväksi pelaajaksi. Tiedän, että AC Oulu auttaa minua kehittymisessäni ja toivon voivani maksaa samalla mitalla takaisin tulemalla arvokkaaksi pelaajaksi joukkueelle. Voitetaan Veikkausliiga, lisää Rennicks tavoitteikseen tulevalle kaudelle.

Odotukset Rennicksin suhteen ovat Oulussa korkealla.

- Hieno homma, että Justin halusi tulla nimenomaan AC Ouluun. Justin on kovalla työmoraalilla varustettu hyökkääjä. Tuo tullessaan meille mm. suoraviivaisuutta, uhkaa vastustajan boxiin ja prässäämisosaamista. 24-vuotiaana on vasta lähestymässä parhaita pelivuosiaan, joten siinäkin mielessä hänellä on todella mielenkiintoinen profiili. Positiivisen persoonansa ansiosta integroituminen uuteen kulttuuriin ja ympäristöön onnistunee suhteellisen vaivattomasti.

- Welcome to AC Oulu, Justin, kommentoi AC Oulun urheilutoimenjohtaja Markus Heikkinen.

Lähde: AC Oulun tiedote
Lisää uutisia