AC Oulu EIF FC Haka FC Inter FC Lahti Gnistan HJK IFK Mariehamn Ilves KuPS SJK VPS
vko.49 // 6.12.2023

Gnistan vahvisti taustojaan - neljä uutta tekijää organisaatioon

Gnistan vahvisti taustojaan - neljä uutta tekijää organisaatioon

Kuva: Juha Tamminen

Gnistan on palkannut tiimiinsä uuden markkinointi- ja viestintävastaavan, seurakehityspäällikön sekä kaksi uutta valmennuspäällikköä.

Gnistan on iloinen ilmoittaessaan uusista vahvistuksistaan seuraorganisaatiossaan. Jatkuvan kehityksen ja kasvun myötä Gnistan on palkannut neljä avainhenkilöä vahvistamaan tiimiään eri osa-alueilla.

Markkinointi- ja viestintävastaavan rooliin astuu Frans Enala, joka tuo mukanaan laajan kokemuksen markkinoinnin ja viestinnän parissa. Enala on innokas tuomaan seuraamme näkyvyyttä ja vahvistamaan yhteyksiä niin nykyisten kuin tulevienkin kannattajien kanssa.

Seurakehityspäällikkönä aloittaa Ossi Lindberg, joka tuo mukanaan laajaa tietotaitoa ja kokemusta seuratoiminnan kehittämisestä. Lindbergin tehtävänä on varmistaa, että Gnistan jatkaa kasvuaan ja tarjoaa entistäkin laadukkaampaa toimintaa jäsenilleen.

Valmennuspuolella nuoruusvaiheen (10-15 -vuotiaat) valmennuspäällikkönä puolestaan toimii Sakari Holopainen, ja lapsuusvaiheen (5-9 vuotiaat) valmennuspäällikkönä Nea Sunila.

- Uusien vahvistusten myötä haluamme varmistaa, että Gnistan jatkaa kasvuaan ja tarjoaa laadukkainta mahdollista toimintaa kaikille seuramme jäsenille. Olemme innoissamme saadessamme näin kokeneita ja motivoituneita henkilöitä joukkoomme, Gnistanin toimitusjohtaja Mikko Hämeenniemi hehkuttaa.

Lisää uutisia