AC Oulu EIF FC Haka FC Inter FC Lahti Gnistan HJK IFK Mariehamn Ilves KuPS SJK VPS
vko.48 // 2.12.2023

Albin Granlundin siirto iso asia FC Interille

Albin Granlundin siirto iso asia FC Interille

Albin Granlund tuo kokemusta Interin puolustukseen. (Kuva: Juha Tamminen)

FC Inter kertoi perjantaina solmineensa pelaajasopimuksen Suomen A-maajoukkueessa 21 ottelua pelanneen Albin Granlundin kanssa.

FC Inter Turku Oy:n hallituksen puheenjohtaja Nikolas Håkans tuo esille myös urheilun ulkopuolisten asioiden merkitystä tuoreesta sopimuksesta.

– Granlund tuo joukkueeseen arvokasta kokemusta sekä henkistä johtajuutta, mikä on erityisen tärkeää joukkueen nuorten pelaajien kehitykselle. Uskon Albinin tuovan oivaa vahvistusta joukkueen laitaosastolle, ja näenkin hänen roolinsa merkittävänä lisänä tukemaan joukkueen tavoitteita kaudelle 2024, Håkans toteaa Interin verkkosivuilla.

Kauden 2024 kattavan sopimuksen tehnyt Granlund pääsi harjoittelemaan uuden joukkueensa kanssa ensimmäisen kerran jo perjantaina.

– Albin tuo paraislaisena joukkueeseen myös hienoa paikallista henkeä, mikä viestii myös ammattilaisuutta tavoitteleville lähialueen seurojen kasvateille kovan työn merkityksestä. Lisäksi Albin on kertonut opiskelevansa Åbo Akademin yliopistossa pelaajauransa ohella, mikä välittää mielestäni tärkeän viestin seurayhteisön junioreille koulunkäynnin merkityksestä sovitettuna ammattilaisuran tavoitteisiin, Håkans muistuttaa.

Lisää uutisia