AC Oulu EIF FC Haka FC Inter FC Lahti Gnistan HJK IFK Mariehamn Ilves KuPS SJK VPS
vko.47 // 25.11.2023

Palloliiton hallitukseen muutoksia seuraparlamentin syyskokouksessa

Palloliiton hallitukseen muutoksia seuraparlamentin syyskokouksessa

Kuva: Juha Tamminen

Palloliiton seuraparlamentti kokoontui sääntömääräiseen syyskokoukseensa Hämeenlinnassa perjantaina 24.11.

Seuraparlamentti äänesti kokouksessa kolmesta Palloliiton hallituksen jäsenestä. Erovuorossa olivat Mariet Louhento, Kimmo J. Lipponen ja Juha Luusua. Louhento ja Lipponen olivat ilmoittaneet, etteivät ole käytettävissä jatkokaudelle.

Hallitukseen oli ehdolla ilahduttavan laaja ja osaava joukko ehdokkaita: Kirsi Haltia, Mervi Katainen, Johanna Kurikka, Juha Luusua, Juha Malinen, Risto Murto, Risto Oksanen, Juha Pylkkö, Maija Saari ja Joakim Strand. Hallitusvaalia edelsi aktiivinen seuraparlamentin keskustelu.

Seuraparlamentti äänesti hallitukseen seuraavaksi kahdeksi vuodeksi Mervi Kataisen, Juha Luusuan ja Joakim Strandin. Luusua ja Strand tulivat valituksi suoraan äänestyksessä, mutta samalla äänimäärällä kolmannelle sijalle sijoittuneiden Mervi Kataisen ja Maija Saaren valinta ratkottiin arvalla.

Pääsihteeri Marco Casagrande ja Palloliiton asiantuntijat esittelivät Palloliiton talous- ja toimintasuunnitelman vuodelle 2024. Seuraparlamentti vahvisti keskustelun jälkeen toiminta- ja taloussuunnitelman. Palloliiton budjetoidut tuotot vuodelle 2024 ovat noin 34,2 miljoonaa euroa ja budjetoidut kulut noin 35,7 miljoonaa euroa.

Seuraparlamentti jatkaa lauantaina ja vuorossa on työstöä suomalaisen jalkapallon ja futsalin strategian 2025-2028 edistämiseksi.

Lisää uutisia