AC Oulu EIF FC Haka FC Inter FC Lahti Gnistan HJK IFK Mariehamn Ilves KuPS SJK VPS
vko.47 // 22.11.2023

Otto Salmensuu AC Oulun tuorein vahvistus

Otto Salmensuu AC Oulun tuorein vahvistus

AC Oulu täydensi joukkuettaan. (Kuva: Juha Tamminen)

AC Oulu ja Otto Salmensuu, 19, ovat solmineet kaksivuotisen pelaajasopimuksen, jossa on lisäksi yhden vuoden optio seuralla.

Salmensuu pelasi viime kaudella alkuun Ykkösessä Salon Palloilijoiden riveissä, josta hän siirtyi heinäkuun siirtoikkunassa lainalle Raumalle Pallo-Iiroihin. Ennen Ykköstä nuori lahtelainen pelasi Salossa Kakkosta. Lahden Reippaan kasvatti on todella nopea ja juoksuvoimainen laitahyökkääjä.

- Hyvät fiilikset sopimuksesta, hieno mahdollisuus kehittyä ja ottaa seuraava askel uralla. AC Oulu on seura, jolla on selkeitä tavoitteita tulevaisuuteen ja strategia niiden saavuttamiseksi. Keskustelujen myötä seuran ilmapiiristä ja toimijoista on myös jäänyt positiivinen kuva, Salmensuu toteaa AC Oulun sivuilla.

- Tulevalla kaudella tavoitteena on joukkueen menestys ja henkilökohtaisesti murtautua Veikkausliigan kokoonpanoon sekä pelata mahdollisimman paljon. Isommassa kuvassa tavoitteenani on tulevaisuudessa pelata eurooppalaisessa pääsarjassa huipputasolla, Salmensuu jatkaa.

Lisää uutisia