AC Oulu FC Haka FC Honka FC Inter FC Lahti HJK IFK Mariehamn Ilves KTP KuPS SJK VPS
vko.46 // 18.11.2023

JPY:n sopimuksettomien pelaajien leirit järjestetään jälleen tammikuussa 2024

JPY:n sopimuksettomien pelaajien leirit järjestetään jälleen tammikuussa 2024

Sakari Tukiainen pelasi päättyneellä kaudella HIFK:ssa. (Kuva: Juha Tamminen)

Jalkapallon pelaajayhdistys järjestää tulevana talvena jälleen sopimuksettomien pelaajien leirin, johon voivat ilmoittautua mukaan Pelaajapörssiin liittyneet sopimuksettomat pelaajat.

Pelaajapörssi on JPY:n ylläpitämä paikka, jossa sopimuksettomat pelaajat pääsevät esille ja voivat tarjota osaamistaan joukkueille. Pelaajayhdistyksen jäsen voi ilmoittaa itsensä pelaajapörssiin, jos hänellä ei ole voimassa olevaa sopimusta tai hänen sopimuksensa seuran kanssa päättyy kolmen (3) kuukauden sisällä.

Talvisin JPY kokoaa aina talvisin Pelaajapörssin pohjalta sopimuksettomien pelaajien joukkueen ja leirityksen aikana pelaajat pääsevät harjoittelemaan ja pelaamaan sekä kehittämään itseään laadukkaassa ympäristössä. Tulevana talvena leirit järjestetään Eerikkilässä 16.-19.1.2024 ja 23.-26.1.2024.

Viime talven sopimuksettomien pelaajien leiritys keräsi jälleen kiitosta pelaajilta.

- JPY:n leirit olivat minulle todella positiivinen yllätys. Hyvät valmentajat, hyviä pelaajia ja kaikki oli hoidettu todella hyvin, että pystyimme keskittymään vain jalkapalloon. Oli tosi kiva, että ympärillä oli pelaajia, jotka olivat samassa tilanteessa. Siitä sai myös hyvää vertaistukea, Sakari Tukiainen kertoi viime talven leirin jälkeen.

Lisää uutisia