AC Oulu FC Haka FC Honka FC Inter FC Lahti HJK IFK Mariehamn Ilves KTP KuPS SJK VPS
vko.40 // 2.10.2023

​EIF:lla nousu Veikkausliigaan katkolla maanantaina – "Haluamme ehdottomasti voittaa"

​EIF:lla nousu Veikkausliigaan katkolla maanantaina – "Haluamme ehdottomasti voittaa"

Suora nousu Veikkausliigaan kaudelle 2024 ei ratkennut ainakaan vielä sunnuntaina Gnistanin kaadettua SJK Akatemian niukasti 3-2.

Voitolla Gnistan nousi jälleen pisteen päähän Ykkösen ylemmän jatkosarjan kärjessä olevasta EIF:sta. EIF pelaa kauden viimeistä edellisen kierroksen ottelunsa maanantai-iltana TPS:n vieraana ja voitto varmistaisi nousun Veikkausliigaan ensi kaudelle.

EIF on vahvassa putkessa, sillä takana on 11 voitettua ottelua peräjälkeen ja kaikkiaan 13 tappiotonta ottelua. Edellisen tappionsa joukkue koki kesäkuun lopulla juuri TPS:n vieraana.

- Viimeksi meillä oli synkkä päivä Turussa. Aloitimme kelvottomasti ja annoimme valitettavasti kotijoukkueelle helppoja paikkoja viimeistellä. Nyt asenne ja fokus ovat jotain ihan muuta, EIF-luotsi Gabri Xatart vakuuttaa.

Xatartin mukaan kolme pistettä on ehdottomasti raaseporilaisten ainoa tavoite maanantai-iltana.

- Olemme valmiina alusta lähtien. Toivottavasti joukkuepeli toimii myös paremmin kuin edelliskerralla. Haluamme pelata hyvän ottelun ja ehdottomasti voittaa tämän kamppailun.

Tiukan vastuksen EIF varmasti saa, sillä TPS pyrkii varmistamaan paikkansa karsinnoissa ja päästä sitä kautta myös tavoittelemaan nousua Veikkausliigaan.

Ykkösen ylemmän jatkosarjan ottelu TPS – EIF Veritas Stadionilla maanantaina 2.10. kello 18.30. Myös Ykkösen ottelut suorana Ruudusta.

Lisää uutisia