AC Oulu EIF FC Haka FC Inter FC Lahti Gnistan HJK IFK Mariehamn Ilves KuPS SJK VPS
vko.38 // 24.9.2023

VPS jatkaa yhä voittoputkessa – HJK edelleen kärkipaikalla

VPS jatkaa yhä voittoputkessa – HJK edelleen kärkipaikalla

HJK puristi viime hetkillä voiton SJK:sta. (Kuva: Mika Alavesa / SJK)

Veikkausliigan Mestaruus- ja Haastajasarjan toinen ottelukierros pelattiin viikonloppuna ja kauden ratkaisut ovat jo käsin kosketeltavissa.

Haastajasarjassa kierroksen kaikki kolme ottelua pelattiin jo perjantai-iltana. AC Oulu voi pelata suhteellisen paineitta, joskin joukkue haluaa ehdottomasti pitää kiinni varmuudella Eurolopputurnaukseen oikeuttavasta seitsemännestä sijasta. FC Lahden voitto oululaisista nosti joukkueen miltei varmasti jo kuiville. Ilves kohteli asemiaan hakemalla voiton KTP:sta ja puoli tuntia muita myöhemmin alkaneessa kamppailussa IFK Mariehamn ilmoittautui mukaan kamppailemaan sarjasopimuksestaan kaatamalla FC Hakan.

Mestaruussarjassa jännitystä riittää läpi viikonlopun, sillä ottelut pelataan perättäisinä päivinä. Perjantaina Espoossa kohtaavat voittoputkissa olevat FC Honka ja VPS, jotka samalla taistelevat tiukasti mitalisijoista. VPS:n hurja putki sai jatkoa Tapiolassa ja 12. perättäinen voitto kirjattiin selvin lukein 0-3.

KuPS matkasi lauantaina FC Interin vieraaksi jo iltapäivällä pelattuun otteluun. Ottelu ratkesi KuPS:n eduksi aivan viime sekuntien rangaistuspotkumaalilla.

Kierroksen huipensi sunnuntaina OmaSp Stadionilla SJK:n ja kärkijoukkue HJK:n kohtaaminen. SJK nousi kahden maalin takaa tasoihin, mutta HJK iski lisäajalla vielä kertaalleen ja piti tukevan otteen kärkipaikasta.

Otteluennakot löytyvät tuttuun tapaan aina kutakin ottelua edeltävänä iltana etusivun "ottelulaatikoiden" valikosta. Samaan valikkoon päivittyvät myös kokoonpanot tuntia ennen otteluiden alkua ja lisäksi sieltä löytyy reaaliaikainen otteluseuranta ja otteluraportit päivittyvät myös samaan valikkoon otteluiden jälkeen.

Veikkausliiga viikonloppuna:

Mestaruussarja

Perjantai 22.9.
18.00 FC Honka – VPS 0-3 (0-2)

Lauantai 23.9.
14.00 FC Inter – KuPS 0-1 (0-0)

Sunnuntai 24.9.
17.30 SJK – HJK 2-3 (0-1)

Haastajasarja

Perjantai 22.9.
18.00 FC Lahti – AC Oulu 2-1 (1-0)
18.00 KTP – Ilves 0-3 (0-1)
18.30 IFK Mariehamn – FC Haka 2-1 (1-1)

Kaikki kauden Veikkausliigaottelut suorana Ruudusta.

Lisää uutisia