AC Oulu FC Haka FC Honka FC Inter FC Lahti HJK IFK Mariehamn Ilves KTP KuPS SJK VPS
vko.38 // 22.9.2023

"Palaute pelkästään positiivista" - KuPS:n Etkot ja Futisbussit saavat jatkoa

"Palaute pelkästään positiivista" - KuPS:n Etkot ja Futisbussit saavat jatkoa

Kuva: Juha Tamminen

Viime viikonlopun KuPS–VPS ottelussa järjestetyt Etkot keräsivät upean määrän kannattajia paikalle. Lisäksi Savonlinjan Futisbussit kuljettivat katsojia keskustaan ja takaisin sekä Toriparkkiin sai auton pelin ajaksi veloituksetta parkkiin.

Väre Areenan Paitsio Pub täyttyi heti Etkojen alettua kello 15.00. Ohjelmassa oli Henri Toivomäen kuulumiset, pientä kisailua ja otteluennakko KuPS–VPS ottelusta. Tapahtumasta tuli hyvää palautetta, joten Etkoja on tarkoitus järjestää jatkossakin ennen otteluita.

- Palaute, mitä olemme saaneet Etkoista, on ollut pelkästään positiivista. Ajatuksena on järjestää Etkoja Paitsio Pubissa läpi Mestaruussarjan ja ajan myötä näemme, miten voimme kehittää tätä osuutta ottelutapahtumastamme entistä parempaan suuntaan, kommentoi KuPS:n mediapäällikkö Niklas Pehkonen Etkoja.

Myös Savonlinjan Futisbussit ja ilmainen Toriparkki saivat kiitosta. Kumpikin toivat helpotusta Mölymäellä jyllääviin tietöihin. Futisbussit kuljettivat katsojia keskustasta Väre Areenalle ja takaisin. Toriparkissa sai puolestaan veloituksettoman pysäköinnin pelin aikana. Kummankin osalta jatkoa on suunnitelmissa.

- Iso kiitos Savonlinjalle ja Toriparkille, että saatiin nopealla aikataululla järjestettyä tällainen järjestely, joka ratkaisi Mölymäen tietyöremonttien luomat ongelmat. Palaute kuljetuksista ja pysäköinnistä oli positiivista ja olemmekin kartoittaneet toimintojen jatkamista tietöiden tuoman haasteen helpottamiseksi, kertoo KuPS:n markkinointipäällikkö Tero Taipale.

Kuopion Palloseuran Veikkausliigakausi jatkuu lauantaina, kun keltamustat matkustavat Mestaruussarjan toisen kierroksen otteluun Turkuun.

FC Inter - KuPS Veritas Stadionlla lauantaina 23.9. kello 14.00. Kaikki kauden Veikkausliigaottelut suorana Ruudusta.

Lisää uutisia