AC Oulu EIF FC Haka FC Inter FC Lahti Gnistan HJK IFK Mariehamn Ilves KuPS SJK VPS
vko.37 // 16.9.2023

​Taistelu noususta tiivistyy – Ykkösen jatkosarjat käyntiin lauantaina

​Taistelu noususta tiivistyy – Ykkösen jatkosarjat käyntiin lauantaina

Veikkausliigan tapaan myös Ykkösen jatkosarjat käynnistyvät tänä viikonloppuna täydellä ottelukierroksella.

Tilanne ylemmässä jatkosarjassa on kutkuttava, sillä EIF ja Gnistan jakavat kärkipaikkaa identtisellä maalierolla. Matkaa kolmantena olevaan MP:hen on jo seitsemän pistettä ja mikkeliläisiä seuraavat pisteen välein TPS ja SJK Akatemia.

MP ja SJK Akatemia kohtaavat jo lauantaina jatkosarjan avauksessa. Kärkikaksikko on tulessa sunnuntaina Gnistanin isännöidessä TPS:aa ja EIF:n saadessa vieraakseen HIFK:n.

Ykkösen ylemmän jatkosarjan voittaja nousee suoraan Veikkausliigaan. Sijoille 3. ja 4. sijoittuvat joukkueet pelaavat karsinnan ensimmäisessä osassa vastakkain ja voittaja pelaa karsinnan toisessa osassa sijalle 2. päätynyttä joukkuetta vastaan. Tämän ottelun voittaja etenee Veikkausliigan karsintaan Veikkausliigassa sijalle 11. sijoittunutta joukkuetta vastaan.

Lisää uutisia