AC Oulu EIF FC Haka FC Inter FC Lahti Gnistan HJK IFK Mariehamn Ilves KuPS SJK VPS
vko.32 // 8.8.2023

Leppälahti ei ollut omiensa esitykseen tyytyväinen – ”Ei me näin voida KTP:ssä esiintyä”

Leppälahti ei ollut omiensa esitykseen tyytyväinen – ”Ei me näin voida KTP:ssä esiintyä”

Jussi Leppälahti manasi joukkueensa esitystä. (Kuva: Juha Tamminen)

KTP koki kolmannen peräkkäisen tappionsa, kun se taipui kotikentällään FC Interille 1-4. Kotkalaisluotsi Jussi Leppälahti ei ollut näkemäänsä tyytyväinen.

Kymmenentenä sarjataulukossa oleva KTP on nyt ajautunut kolmannen peräkkäisen tappion myötä tukalaan tilanteeseen, kun viimeisenä olevaan IFK Mariehamniin on matkaa kolme pistettä ja karsijan tontilla majaileva Hakakin hönkii jo pisteen päässä.

- Ei oltu se KTP, mikä ollaan melkein kaksi vuotta oltu. Kadotimme perusarvot pelaamisestamme.

- Meillä on pukukopin seinällä kirjattuna sanat "työ", "intensiteetti", "yhdessä" ja "kilpailu". Nämä neljä asiaa loistivat pelissämme poissaolollaan. Silloin ansaitseekin hävitä reilusti, Leppälahti ruoti KTP:n verkkosivujen mukaan.

- Tämä on sellainen hetki, että jokaisen valmennusstaffissa on pakko reflektoida, että minkä takia näin oli. Myös jokainen pelaaja käy peilin edessä miettimässä, miksi näin kävi. Tietysti valmentajan on tehtävä sama.

- Tämä on toinen todella vaikea hetki tällä kaudella. Liigacupin ottelu Lahdessa oli se toinen. Nyt tarvitaan rajuja muutoksia viikon aikana. En vielä tiedä, mitä ne ovat, mutta iso muutos tarvitaan. Ei me näin voida KTP:ssä esiintyä. Kyllä minä kannan siitä täyden vastuun, KTP-käskijä jatkoi.

KTP:ssä on tapahtunut paljon viimeisimmän voiton (27.6. FC Lahti) jälkeen.

- Meillä oli aika stabiili koostumus tosi pitkään, millä me pelattiin. Löydettiin hyvin se meidän ryhmitys ja roolit. Heinäkuussa tuli isoja muutoksia, kun Mika oli loukkaantuneena pitkän aikaa, "Johnnyllä" (Johannes Laaksonen) pyörähti nilkka, Lindforsilla (Matias) on vaivaa, eikä hän ole pystynyt pelaamaan paria peliä. Muutama pelikieltokin on ollut.

- Nyt analysoidaan ja katsotaan tämänhetkistä tilannettamme.

KTP pelaa seuraavan ottelunsa tiistaina 15.8. SJK:n vieraana.

Lisää uutisia