AC Oulu EIF FC Haka FC Inter FC Lahti Gnistan HJK IFK Mariehamn Ilves KuPS SJK VPS
vko.19 // 9.5.2024

Hyväntekeväisyystapahtuma Lahden Kisapuistossa helatorstaina - FC Lahti -legendat vs. Team Apulanta

Hyväntekeväisyystapahtuma Lahden Kisapuistossa helatorstaina - FC Lahti -legendat vs. Team Apulanta

Mikko Hauhia nähdään legendojen riveissä. (Kuva: Juha Tamminen)

FC Lahti -legendat kohtaavat hyväntekeväisyysottelussa helatorstaina 9.5. Team Apulannan Kisapuistossa.

Hyväntekeväisyystapahtuma starttaa kello 13.00. Ottelun aloituspotku potkaistaan kello 15. Tapahtuman tuotto käytetään vähävaraisten perheiden lasten liikuntaharrastusten tukemiseen. Itse tapahtuma ja peli ovat maksuttomia.

Tapahtumassa on FC Lahden miesten edustusjoukkueen pelaajien vetämiä futisrasteja, Invalidiliiton pyörätuolirasti ja Liikenneturvan rakentama pyöräilyn taitorata. Lisäksi Lahden kaupunki huoltaa lasten polkupyöriä koko tapahtuman ajan. Kisapuistossa on pieni myyntipiste, josta saa pientä purtavaa. Myynnissä on myös FC Lahti x Apulanta -erikoishuiveja, joiden tuotto lahjoitetaan hyväntekeväisyyteen.

Kello 15 alkavassa ottelussa FC Lahden legendoissa pelaavat muun muassa FC Lahden Hall of Famen jäsenet Jukka Vanninen, Jarkko Koskinen, Mikko Hauhia, Luciano, Niki Helenius, Drilon Shala, Heikki Haara, Konsta Hietanen ja Kalle Eerola. Lisäksi joukkueessa on FC Lahden junioreita ja yli 50 A-maaottelua urallaan pelannut Kari Arkivuo. Joukkuetta valmentaa FC Lahti -legenda Toni Järvinen.

Team Apulanta koostuu suomalaisista urheilu- ja viihdetähdistä. Vastustajajoukkueen kokoonpanosta löytyvät muun muassa ampumahiihdon maailmanmestari Kaisa Mäkäräinen, koko kansan laulaja Hovimuusikko Ilkka, Suomi-punkin ikoni Rane Raitsikka ja rakastettu laulaja ja lauluntekijä Juha Tapio. Team Apulannan kulmakivenä ovat elävä rock-legenda Toni Wirtanen ja rumpali Sipe Santapukki.

Tapahtuma on maksuton.

Lisää uutisia