AC Oulu EIF FC Haka FC Inter FC Lahti Gnistan HJK IFK Mariehamn Ilves KuPS SJK VPS
vko.31 // 6.8.2023

KTP ja Joni Mäkelä sopivat jatkosta

KTP ja Joni Mäkelä sopivat jatkosta

Jatkoa Kotkassa. (Kuva: Juha Tamminen)

KTP:n ensi kauden joukkueen nimilista sai jälleen uutta täydennystä, kun Joni Mäkelä allekirjoitti nimensä kotkalaisseuran tarjoamaan jatkosopimuspaperiin.

Mäkelä on luonnollisesti tyytyväinen, kun yhden kauden sopimus on tehty.

- Fiilikset ovat, totta kai, hyvät. Työ jatkuu ja on todella hienoa jatkaa tässä joukkueessa, Valkeakoskella syntynyt Oulun Luistinseuran kasvatti iloitsee KTP:n sivuilla.

Parhaillaan liigassa pelaavista seuroista myös Kuopion Palloseuraa, AC Oulua ja Valkeakosken Hakaa edustanut Mäkelä puhkuu yhä peli-iloa, vaikka täyttää reilun kuukauden kuluttua 30.

178-senttinen työmyyrä on liigassa päässyt KTP:n avauskokoonpanoon jo 15 kertaa peräkkäin, joten jatkosopimuksen saaminen oli odotettua.

- Mäkelä on ollut wingbackin roolissa erittäin hyvä ja pystynyt murtautumaan kohti Veikkausliigan eliittiä. Hän on vetänyt hyvän kauden ja ollut Manthatista (Georgios) parempi pelaaja tilastojen mukaan, KTP:n urheilutoimenjohtaja Niko Ikävalko kehuu.

Vaikka Mäkelä onkin innoissaan siitä, että saa jatkaa vihreävalkoisissa ensi kaudellakin, on miehen fokus tiiviisti kiinni kuluvassa kaudessa.

- Meillä on ollut vähän hankalia jaksoja, mutta myös todella hyviäkin. Ihan ok tyytyväinen voi olla joukkueen suoritukseen ja suht tyytyväinen omiin otteisiin, mutta aina riittää parannettavaa.

Mäkelä on erityisen tyytyväinen, että yhteistyö päävalmentaja Jussi Leppälahden kanssa jatkuu.

- Hän on todellakin tehnyt hyvää työtä ja innolla jatkan työskentelyä hänen kanssaan.

Lisää uutisia