AC Oulu EIF FC Haka FC Inter FC Lahti Gnistan HJK IFK Mariehamn Ilves KuPS SJK VPS
vko.29 // 22.7.2023

​"Oltiin liian pehmeitä" – Wiss pettyi Interin esitykseen

​"Oltiin liian pehmeitä" – Wiss pettyi Interin esitykseen

"Jallu" jäi kaipaamaan lisää äijämäisyyttä. (Kuva: Tara Jaakkola)

FC Interin lauantai ei sujunut toivotusti, kun sarjakärkeen yksin noussut SJK haki pisteet Veritas Stadionilta lukemin 1-2.

Interin päävalmentaja Jarkko Wiss ei omiaan varsinaisesti silitellyt ottelun jälkeen.

- Oltiin liina pehmeitä maalinedustalla. Etenkin ensimmäisellä jaksolla hävittiin kaikki kaksinkamppailut. Olen pettynyt peliin 0-2:een saakka ja sen jälkeen oli aika vuori kiivettävänä, Wiss totesi.

Wissin mukaan ennakkoon korostettiin rauhallisuutta ja huolellisuutta, mutta sitä ei kentällä juuri näkynyt. Lisäksi SJK:n maalit jäivät kaivelemaan.

- Meillä valinnat olivat kärsimättömiä, emmekä oikein päässeet peliin mukaan avausjaksolla. Takaiskumaalien osalta on selvää, että meidän pitää löytää lisää äijämäisyyttä. Jos palloa ei omassa boksissa voiteta, niin täytyy pitää huoli siitä, ettei oma äijä ainakaan pääse tekemään maalia, "Jallu" jyrisi.

Interin lauantain valopilkuksi jäi Otto Lehtisalon ensimmäinen Veikkausliigamaali, joka syntyi aivan ottelun loppusekunneilla, eikä enää riittänyt kuin lohdutusosumaksi.

- Se oli päivän ehkä positiivisin anti sen ohella, että Valentin Purosalo wingbackina oli myös hyökkäyksissä mukana luomassa tilanteita ja päättämässäkin niitä.

Lisää uutisia