AC Oulu EIF FC Haka FC Inter FC Lahti Gnistan HJK IFK Mariehamn Ilves KuPS SJK VPS
vko.19 // 12.5.2024

"Nyt saimme myös tulosta" - avausvoitto maistui FC Lahdelle

"Nyt saimme myös tulosta" - avausvoitto maistui FC Lahdelle

FC Lahti avasi voittotilinsä. (Kuva: Juha Tamminen)

FC Lahden kauden voittotili aukesi komeasti, kun IFK Mariehamn kaatui sunnuntaina puhtaasti 3-0.

FC Lahden päävalmentaja Toni Lindberg oli tyytyväinen ottelun lopputulokseen. Hän iloitsi myös siitä, miten koko joukkue paiski hommia täydet 90 minuuttia. Samalla Lindberg kiitti kannattajia ja muuta yleisöä, joka on ollut joukkueen tukena vaikean alun aikana.

– Olen erittäin tyytyväinen. Meillä on ollut tiukka alku. Olen ylpeä koko joukkueen työnteosta. Kävimme tiistaina alkukautta läpi ja päätimme, että käännämme uuden lehden. Cupista saimme hyvän alun tälle. Kannattajat ovat olleet meidän tukena ja oli hienoa, että pääsimme antamaan myös jotain takaisin.

- Joukkue on laittanut itseään likoon ja nyt saimme myös tulosta. Tämä on se työmäärä, joka pitää tehdä, jotta tulosta tulee, Lindberg kertoo.

Ottelussa rangaistuspotkusta maalin tehnyt ja maalisyötön antanut Julius Tauriainen oli kamppailun tauottua helpottunut avausvoitosta. Hänen mukaansa Cupissa saatu voitto ja tämän iltainen voitto auttavat seuraavissa otteluissa. Tauriainen myös kertoi, että pilkun vetäminen ei ollut hänelle uusi juttu.

– Nyt on hyvä fiilis. Tästä on hyvä jatkaa. Ensimmäisten otteluiden erona oli se, että me teimme ensimmäisen maalin. Olen ennenkin laittanut pilkkuja sisään. Nyt otin pallon ja laitoin sen sisään. Tämä auttaa vielä seuraaviin otteluihinkin, että teimme kolme maalia, Tauriainen iloitsee.

Lisää uutisia