AC Oulu EIF FC Haka FC Inter FC Lahti Gnistan HJK IFK Mariehamn Ilves KuPS SJK VPS
vko.19 // 12.5.2024

Sarjataulukon kärki tiivistyy – Viikonlopun Veikkausliigakierros takana

Sarjataulukon kärki tiivistyy – Viikonlopun Veikkausliigakierros takana

KuPS kukisti VPS:n kärkikamppailussa. (Kuva: KuPS / Niklas Pehkonen)

Suomen Cupin 4. kierros saatiin Veikkausliigajoukkueitten osalta päätökseen helatorstaina ja ottelut jatkuivat Veikkausliigan merkeissä viikonloppuna.

Viikonlopun kierros alkoi jo perjantaina huippuottelulla, kun tappiottomat KuPS ja VPS iskivät yhteen Väre Areenalla. Tiukka kamppailu päättyi KuPS:n voittoon ja samalla VPS:n 22 ottelun tappiotonputki Veikkausliigassa tuli päätökseensä.

Lauantain ohjelmassa oli kolme ottelua ja kierros päättyi sunnuntai-iltana kahteen otteluun. Lauantaina FC Haka aiheutti SJK:lle kauden ensimmäisen tappion ja HJK kukisti FC Interin. Nin sarjataulukon kärki tiivistyi entisestään. AC Oulu metsästää vielä kauden avausvoittoaan jäätyään tasapeliin Gnistanin kanssa. Sunnuntaina FC Lahti otti kauden avausvoittonsa ja Ilves haki pisteet Tammisaaresta.

Otteluennakot ovat tuttuun tapaan luettavissa Veikkausliigan sivuilta otteluita edeltävänä iltana. Ennakot löytyvät etusivun "ottelulaatikoiden" valikosta, jonne ilmestyvät myös avauskokoonpanot tuntia ennen kunkin ottelun alkamista ja otteluiden jälkeen niin tilastot kuin otteluraportitkin. Otteluiden aikana live-seuranta tarjoaa reaaliaikaista tietoa niille, jotka eivät pääse seuraamaan otteluita paikan päällä tai Ruudusta.

Veikkausliiga viikonloppuna:

Perjantai 10.5.
18.00 KuPS – VPS 2-1 (0-0)

Lauantai 11.5.
15.00 FC Haka – SJK 2-0 (1-0)
17.00 AC Oulu – Gnistan 1-1 (1-1)
19.00 FC Inter – HJK 0-1 (0-1)

Sunnuntai 12.5.
18.30 EIF – Ilves 0-2 (0-1)
18.30 FC Lahti – IFK Mariehamn 3-0 (2-0)

Kaikki kauden Veikkausliigaottelut suorana Ruudusta.

Lisää uutisia