AC Oulu EIF FC Haka FC Inter FC Lahti Gnistan HJK IFK Mariehamn Ilves KuPS SJK VPS
vko.25 // 25.6.2023

Mehmet Hetemaj ennakoi yllätyksellistä paluuta tauolta – ”Joukkueiden vire voi olla ailahtelevaa”

Mehmet Hetemaj ennakoi yllätyksellistä paluuta tauolta – ”Joukkueiden vire voi olla ailahtelevaa”

Mehmet Hetemaj toimii Ruudun asiantuntijana. (Kuva: Juha Tamminen)

Veikkausliiga palaa maajoukkuetauolta tositoimiin tiistaina. Ruudun asiantuntija Mehmet Hetemaj ennakoi, että tauon jälkeen voidaan nähdä yllätyksiä.

Katseet kiinnittyvät erityisesti tiistaina pelattavaan Hakan ja HJK:n väliseen kohtaamiseen. Joukkueet lähtevät erilaisista tilanteista otteluun, sillä HJK käy tiukasti mestaruustaistelua ja Haka puolestaan on ajautunut sarjataulukon alapäähän. Hetemaj muistuttaa, että panokset ovat molemmille tärkeät.

- Maajoukkuetauon jälkeen ensimmäiset pelit, ja varsinkin ensimmäinen peli, niin aika usein tulee yllätyksiä. Joukkueiden vire voi olla ailahtelevaa. Todella mielenkiintoinen toinen jakso lähtee käyntiin. Tämä on iso peli kaikille, mutta kun nyt puhutaan tästä klassikosta, niin molemmille. Hakalla ehkä sellainen viimeinen hetki kääntää sitä kurssi ja sitten HJK:n, pakko on ehkä väärä sana käyttää, mutta kyllä tuossa KuPS ja SJK on niin kovassa lennossa, että pisteitä ei voi oikein menettää, Hetemaj arvioi Suplan Veikkausliiga-podcastissa.

Hetemaj'n mukaan Haka on yksi niistä joukkueista, jotka hyötyivät tauosta. Jou

- Kyllä minä sanoisin, että Haka on yksi niistä seuroista, joille tämä tuli oikein hyvään saumaan. Toinen on Ilves ja Maarianhamina myös. He eivät ole pelanneet huonosti, jos miettii vaikka Hakaa ja Ilvestä, mutta syy, miksi samat kaavat ovat toistuneet, miten heille on tehty maaleja. Ilves on pelannut koko kauden puoliajan hyvin ja toinen puoliaika ei ole ollut niin hyvää. Välillä se on ollut ensimmäinen puoliaika hyvää ja välillä toinen. Siinä nämä joukkueet ovat varmasti käyttäneet ajan hyödyksi ja miettineet, mitkä ne ongelmat ovat. Pyrkineet tuomaan niitä esiin pelaajille ja sitten käymään niitä treenikentillä läpi. Kyllä tämä maaottelutauko on ollut näille kolmelle joukkueelle todella hyödyllinen aika, ennakoi Hetemaj.

Suplan Veikkausliiga-podcast on kuunneltavissa kokonaisuudessaan täältä.

FC Haka-HJK tiistaina 27.6. Tehtaan kentällä kello 18.00 alkaen. Ottelu on myös Ruudun studio-ottelu. Studio-osuus alkaa kello 17.15.

Lisää uutisia