AC Oulu EIF FC Haka FC Inter FC Lahti Gnistan HJK IFK Mariehamn Ilves KuPS SJK VPS
vko.25 // 25.6.2023

FC Hakan Friberg odottaa jo Klassikkoa – ”HJK sytyttää kaikki pelaajat”

FC Hakan Friberg odottaa jo Klassikkoa – ”HJK sytyttää kaikki pelaajat”

HJK ja Haka iskivät yhteen Klassikossa tiistaina. (Kuva: Sanna Lahtinen-Mäkelä)

FC Hakan pelit jatkuvat juhannuksen jälkeen tiistaina vuoden toisella Klassikolla, kun HJK saapuu Tehtaan kentälle. Kapteeni Niklas Fribergin mielestä pienen pelitauon jälkeen HJK on juuri sopiva vastustaja palata tositoimiin.

- HJK sytyttää vastustajana kaikki pelaajat. Hyvä tulos siitä, niin on hyvä lähteä jatkamaan pelejä.

Tehtaan kentällä on päästy jokaisessa kotiottelussa yli 2000 katsojan ja edellisessä Ilves-ottelussa katsomossa oli hienosti yli 3300 katsojaa. Friberg odottaa Tehtiksen täyttyvän myös tuleviin peleihin.

- Kaikki odottavat innolla näitä tulevia otteluita ja uskon, että lehterit pysyvät täynnä myös jatkossa. Olemme saaneet kotiyleisöltämme tälläkin kaudella hienosti tukea ja sitä tarvitaan jatkossakin, Friberg kiittelee.

FC Haka-HJK tiistaina 27.6. Tehtaan kentällä kello 18.00 alkaen. Ottelu on myös Ruudun studio-ottelu. Studio-osuus alkaa kello 17.15.

Lisää uutisia