AC Oulu EIF FC Haka FC Inter FC Lahti Gnistan HJK IFK Mariehamn Ilves KuPS SJK VPS
vko.25 // 21.6.2023

FC Hakan Niklas Friberg odottaa jo euro-otteluita - "Kiva vastustaja"

FC Hakan Niklas Friberg odottaa jo euro-otteluita - "Kiva vastustaja"

Niklas Friberg odottaa jo tulevia pelejä. (Kuva: Juha Tamminen)

FC Hakan UEFA Konferenssiliigan avauskierroksen vastustajaksi arvottiin tiistaina pohjoisirlantilainen Crusaders FC. Hakan kapteeni Niklas Friberg oli tyytyväinen arpatulokseen.

Arvonta suoritettiin UEFA:n pääkonttorissa Nyonissa ja arvontapallosta paljastui Pohjois-Irlannin kestomenestyjiin lukeutuva Crusaders FC.

- Ihan hyvillä mielin seurasin arvontaa. Kiva vastustaja, Friberg toteaa Hakan verkkosivuilla.

Euro-ottelut palaavat Tehtaan kentälle 15 vuoden tauon jälkeen. Friberg myöntää, että nyt kun vastustaja on varmistunut, niin samalla myös odotukset tulevaa ottelua silmällä pitäen nousevat.

- Nyt kun vastustaja on selvillä, niin kaikki ovat innoissaan ja nyt se oikeasti tapahtuu. Meillä on kuitenkin ennen sitä tärkeitä otteluita Veikkausliigassa ja meidän on pidettävä fokus tässä hetkessä, Friberg muistuttaa.

FC Hakan pelaajat pääsivät viettämään viime viikolla lomaa ja joukkue palasi maanantaina harjoituksiin.

- Pieni loma tuli tarpeeseen, kun oli fyysisesti aika väsynyt ja kun voittojakaan ei ole viime aikoina tullut. Kyllä sen huomasi kaikista, että loma teki hyvää.

- Nyt olemme tehneet kovasti hommia treeneissä, että olemme valmiina, kun pelit taas jatkuvat.

Veikkausliiga jatkuu FC Hakan osalta tiistaina 27.6., kun HJK matkaa Hakan vieraaksi. Konferenssiliigan 1. karsintakierroksen 1. osaottelu Crusadersia vastaan on edessä torstaina 13.7. Tehtaan kentällä.

Lisää uutisia