AC Oulu FC Haka FC Honka FC Inter FC Lahti HJK IFK Mariehamn Ilves KTP KuPS SJK VPS
vko.23 // 9.6.2023

Keith Armstrong Hall of Fameen

Keith Armstrong Hall of Fameen

Valkeakosken Tehtaan kenttä on yksi tutuimmista paikoista Keke Armstrongille. (Kuva: Juha Tamminen)

Jalkapallovalmentaja Keith Armstrong nimettiin suomalaisen jalkapallon kunniagalleria Hall of Fameen Futsal- ja Respect-gaalassa Tampereella 8.6.

Newcastlessa kasvanut Armstrong saapui Suomeen vuonna 1979 pelaamaan Oulun Palloseuran riveihin. Pelaajaurallaan hän voitti kolme Suomen mestaruutta, jonka jälkeen Armstrong on niittänyt menestystä valmentajana Suomessa vuosikymmenien ajan.

"Keke" on yksi Suomen menestyneimmistä valmentajista – hän on saavuttanut päävalmentajana viisi Suomen mestaruutta ja kolme Suomen Cupin voittoa. Valkeakosken Hakan kanssa Armstrong voitti kolme perättäistä mestaruutta heti sarjanousun jälkeen vuosina 1998, 1999 ja 2000. Armstrong tunnetaan myös pitkästä urastaan tv-kommentaattorina jalkapallolähetyksissä.

Suomalaisen jalkapallon kunniagalleria, Hall of Fame perustettiin Suomen Jalkapallomuseoon Valkeakoskelle vuonna 1993. Hall of Fame on kaikkein korkein huomionosoitus jalkapallon piirissä.

Hall of Fameen voidaan valita suomalaisen jalkapalloilun hyväksi tehdystä työstä ansioituneita pelaajia, valmentajia, erotuomareita, järjestö- ja seuratoimijoita tai muita jalkapallon parissa toimineita henkilöitä.

Lähde: Palloliiton verkkosivut
Lisää uutisia