AC Oulu EIF FC Haka FC Inter FC Lahti Gnistan HJK IFK Mariehamn Ilves KuPS SJK VPS
vko.23 // 8.6.2023

VPS:n Pikkarainen ei säikähdä kovaa viikkoa – ”Hyvät mahdollisuudet ottaa pisteitä”

VPS:n Pikkarainen ei säikähdä kovaa viikkoa – ”Hyvät mahdollisuudet ottaa pisteitä”

Juhani Pikkaraisella on vahva usko Vepsuun. (Kuva: Juha Tamminen)

VPS:lla on edessään tiukka viikko, kun se haastaa kärkijoukkueet SJK:n ja KuPS:n. Vepsun toppari Juhani Pikkarainen ei säiky tulevia haasteita.

VPS aloittaa viikkonsa kohtaamalla Pohjanmaan paikallisottelussa SJK:n vieraskentällä. Sarjataulukon perusteella lähtöasetelmat otteluun ovat selvät, kun SJK on sarjassa kolmantena ja VPS on sarjan hännillä. Pikkaraisen mukaan ennakkoasetelmat eivät paljon paina paikallisotteluhengessä.

- Kyllä sen huomasi jo ihan ekassa derbyssä, minkä viime kaudella pelasin, että mikä on homman nimi. Kuten ollaan huomattu, niin lähtöasemilla ei ole derbyyn niin väliä. Ne ovat sellaisia pelejä, joihin ei tunnu kummankaan joukkueen formit tai laatu tai mikään muukaan vaikuttavan. Sinne lähdetään sellaisella latauksella, että ei tarvitse miettiä mitään edellisiä pelejä tai miten on pelannut. Se on tavallaan vapauttavaa lähteä semmoiseen, että millään muulla ei ole mitään väliä, kunhan vastustaja kaatuu, Pikkarainen toteaa Suplan Veikkausliiga-podcastissa.

VPS:n viikko jatkuu sunnuntaina kohdatessaan kotikentällään KuPS:n. Pikkarainen uskoo vahvasti oman joukkueensa yllätysmahdollisuuksiin.

- Tietenkin molemmilla vastustajilla on mennyt viime aikoina hyvin ja ei tule olemaan helppoa raapia pisteitä, mutta kuten käytiin läpi sarjataulukon katsomista, niin kyllä mekin niitä pisteitä tarvitsemme. Kyllä meillä on usko, että meillä on mahdollisuudet vaikka mihin kumpaakin joukkuetta vastaan. Olemme näyttäneet pystyvämme haastamaan ihan jokainen joukkueen tässä sarjassa. Ihan sama, missä ne sarjataulukossa ovat.

- Vaikka KuPSilla hyvin onkin mennyt, niin ei saa olla ikinä tilannetta, että meidän kotiin on helppo tulla ja lähtökohtaisesti KuPS tulee ja vie meiltä kolme pistettä. Se ei tule ikinä olemaan niin. Mielestäni meillä on hyvät mahdollisuudet ottaa kummastakin pelistä pisteitä, Pikkarainen ennakoi.

Tuorein Suplan Veikkausliiga-podcast on kuunneltavissa täältä.

SJK - VPS OmaSP Stadionilla torstaina 8.6. kello 18.15. Kaikki kauden Veikkausliigaottelut suorana Ruudusta. Yle esittää myös ottelun suorana lähetyksenä.

vko.25 // 21.6.2024
Lisää uutisia