AC Oulu EIF FC Haka FC Inter FC Lahti Gnistan HJK IFK Mariehamn Ilves KuPS SJK VPS
vko.23 // 10.6.2023

VPS:ssa ei tuijotella sarjataulukkoa – ”Joukkueessa on niin paljon uskoa ja luottoa”

VPS:ssa ei tuijotella sarjataulukkoa – ”Joukkueessa on niin paljon uskoa ja luottoa”

VPS:ssa ei usko horju. (Kuva: Juha Tamminen)

VPS:lle alkukausi on ollut pettymys, sillä se on tällä hetkellä viimeisellä sijalla. Juhani Pikkarainen ei ole tilanteesta huolissaan.

VPS on pelannut tiukkoja pelejä tällä kaudella, mutta vaaka ei ole kallistunut vaasalaisten suuntaan. Pikkaraisen mukaan joukkueessa keskitytään peliin ja sarjataulukko jätetään taka-alalle.

- Ei sitä liikaa kannata tuijotella sarjataulukkoa, mutta kyllä me kaikki tiedostamme, että missä me olemme ja ei kukaan voi olla tyytyväinen tämänhetkiseen alkuun, Pikkarainen miettii Suplan Veikkausliiga-podcastissa.

- Jokainen piste on tärkeä ja jokaisesta pisteestä lähdemme taistelemaan, mutta sitä ei kannata

liikaa lähteä tuijottelemaan. Tiedostamme ne asiat mitkä teemme hyvin ja tiedostamme ne asiat, mitkä voimme tehdä vielä paremmin. Sitten on pakko luottaa, että niillä se lähtee kääntymään. Jos lähtee liikaa katselemaan sarjataulukkoa ja liikaa manailemaan, että ei kulje, niin sitten se ei ainakaan käänny, Pikkarainen toteaa.

Pikkarainen korostaa, että pukukopissa on vielä positiivinen vire.

- Sataprosenttisesti. Ei ole yhtäkään pelaajaa joukkueessa, joka ei uskoisi, että me täältä nousemme ja käännämme vielä.

- Kyllä sen olen lyhyessä ajassa huomannut, puolitoista vuotta täällä ollut, että meillä on joukkueessa niin paljon uskoa ja niin paljon luottoa siihen, mitä me teemme, että se ei, vaikka tällaisessa vähän haastavammassa kauden alussa, horju. Meillä on täysi luotto siihen, että se kääntyy vielä.

Suplan Veikkausliiga-podcast on kuunneltavissa kokonaisuudessaan täältä.

VPS - KuPS Lemonsoft Stadionilla sunnuntaina 11.6. kello 18.30. Kaikki kauden Veikkausliigaottelut suorana Ruudusta.

Lisää uutisia