AC Oulu EIF FC Haka FC Inter FC Lahti Gnistan HJK IFK Mariehamn Ilves KuPS SJK VPS
vko.23 // 7.6.2023

"Kiitos pojille kolmesta pisteestä" - Inter-luotsi Jarkko Wissille jäi käteen ennen muuta voitto

"Kiitos pojille kolmesta pisteestä" - Inter-luotsi Jarkko Wissille jäi käteen ennen muuta voitto

Inter jatkaa voittoputkessa. (Kuva: Tara Jaakkola)

FC Inter jatkoi nousujohteisia otteitaan kaatamalla keskiviikkona KTP:n maalein 2-1.

Inter johti ottelua jo 2-0 ja pääsi pelaamaan miltei koko toisen jakson miesylivoimalla, mutta jännitystä riitti loppuun saakka.

Interin päävalmentaja Jarkko Wiss kertoi näkemyksensä ottelusta.

– Ei ottelusta jäänyt ihan hirveästi tapahtumana kerrottavaa jälkipolville. Aika väsyneitä jalkoja, paljon syöttövirheitä, viiveitä prässissä sekä pallollisessa tekemisessä. Olisimme niin sanotusti voineet tappaa pelin 2-0-tilanteessa tekemällä muutaman maalin lisää.

- Sitten saimme pienen paniikin aikaiseksi loppuun. Kiitos kuitenkin pojille kolmesta pisteestä, he jaksoivat vääntää loppuun, Wiss kiitteli.

"Jallu" luotti keskiviikon ottelussa lähes samaan avauskokoonpanoon kuin parissa edellisessä ottelussa. Vain Matias Ojala oli pienten vaivojen vuoksi vaihtunut avausmaalin syöttäneeseen Iiro Järviseen. Ojala voi olla käytettävissä kuitenkin tulevana viikonloppuna kotikonnuillaan, kun Inter matkaa AC Oulun vieraaksi.

Valmennus antoi keskiviikkona muutamalle paljon alkukaudesta kuormaa saaneelle pelaajalle huilia loppuun, kun muun muassa Petteri Forsell, Tommi Jyry ja Dimitri Legbo tekivät tilaa muille hyvissä ajoin.

Lisää uutisia