AC Oulu EIF FC Haka FC Inter FC Lahti Gnistan HJK IFK Mariehamn Ilves KuPS SJK VPS
vko.23 // 7.6.2023

Ilveksen Santeri Haarala harmitteli johdon menettämistä taas - "Jäi pa**a maku"

Ilveksen Santeri Haarala harmitteli johdon menettämistä taas - "Jäi pa**a maku"

Tasapeli ei lämmittänyt Santeri Haaralaa. (Kuva: Juha Tamminen)

Pirkanmaan derby keskiviikkona FC Hakan ja Ilveksen kesken päättyi pistejakoon maalein 1-1, mikä ei isommin tyydyttänyt kumpaakaan.

Ilves johti ottelua tauolla, mutta menetti johtoasemansa - voisi sanoa jälleen.

- Suussa on pa**a maku, mutta minkäs teet. Tällaista on urheilu. Johdon menettämisestä on tullut meidän teema valitettavasti. En osaa sanoa syytä. Nämä ovat henkisen puolen juttuja, Ilveksen Santeri Haarala sanaili Aamulehdelle.

Ilveksen johto-osuma syntyi Haaralan antamasta kulmapotkusta. Pallo otti useamman kimmokkeen Hakan maalinedustalla ja meni lopulta verkkoon ranskalaisen uurastajan Seydine N'diayen jalasta.

- Toimitin vain kulmapotkun sinne, minne on pyydetty. En edes tiennyt, kenen kautta pallo meni sisään. Hyvä, kun meni, Haarala kuvaili.

Muutamaa minuuttia myöhemmin Haarala irtosi oikealta laidalta ja täräytti voimalla etutolppaan. Pallo kimposi siitä suoraan Hakan topparin Niklas Fribergin jalkaan ja meni uudestaan tolppaan. Harvoin samalla vedolla syntyy kahta tolppaa...

- Se oli hyvä vastahyökkäys. Olen niissä omimmillani. Valitettavasti olin epäonninen. Siitä 2-0 - ja pelin luonne olisi ollut aivan toinen, Haarala harmitteli.

Lähde: Aamulehti
Lisää uutisia