AC Oulu EIF FC Haka FC Inter FC Lahti Gnistan HJK IFK Mariehamn Ilves KuPS SJK VPS
vko.22 // 31.5.2023

"Ilmassa on ison pelin odotusta" - Järvi-Suomen derby vetää kansaa Harjulle

"Ilmassa on ison pelin odotusta" - Järvi-Suomen derby vetää kansaa Harjulle

Harjun stadion on täyttymässä keskiviikon cupin otteluun. (Kuva: Juha Tamminen)

Harjulla Jyväskylässä on tarjolla keskiviikkona todellista jalkapallon juhlaa, kun Ykkösen JJK saa Suomen Cupin 5. kierroksen ottelussa vastaansa Veikkausliigan Kuopion Palloseuran.

Paikallisvastustajien keskiviikon koitos on tuonut merkittävää liikehdintää myös ottelun lipunmyyntiin.

- Kiinnostus peliä kohtaan on ollut todella merkittävää ja tällä hetkellä näyttää siltä, että yleisömäärä tullee nousemaan yli 2000:nen, JJK:n myynti- ja markkinointijohtaja Joni Vesalainen totesi Keskisuomalaiselle.

- Jo nyt on tiedossa, että katsojia on tulossa paitsi Jyväskylästä ja muualta Keski-Suomesta, niin myös Kuopiosta, Vesalainen jatkaa.

JJK ja KuPS ovat kohdanneet historian saatossa lukuisia kertoja niin Suomen Cupissa kuin myös pääsarjatasolla. Ottelu herättää suuria tunteita paitsi molemmissa joukkueissa, niin yhtä lailla myös suomalaisessa jalkapallokansassa.

- Lipunmyynnin vilkkaus on aivan eri tasoa kuin jalkapallon Ykkösen kotiotteluissa. On varmaan paikallaan sanoa, että jos joku ajattelee käyvänsä katsomassa yhden jalkapallo-ottelun kerran kesässä, niin tämä peli on juuri sellainen. Voidaan varmasti hyvällä syyllä sanoa, että ilmassa on ison pelin odotusta, Joni Vesalainen sanoo.

- On hienoa saada Jyväskylään vieraaksi yksi Suomen kärkijoukkueista, vaikka yhteenoton lähtöasetelma onkin Daavid vastaan Goljat. Meidän joukkueen pelaajille keskiviikon ottelu on hyvä tilaisuus nähdä missä Suomen kärkitaso menee tällä hetkellä, Vesalainen lisää.

Suomen Cupin 5. kierrosta JJK - KuPS Harjun Stadionilla keskiviikkona 31.5. kello 18.30. Suomen Cupin 5. kierroksen ottelut myös suorana Ruudusta.

Lähde: Keskisuomalainen
Lisää uutisia